1. huhtikuuta 2016

Minulla on nälkä #7

Tähän väliin tämmönen pikanen päivitys taas. Noi aikaisemmat "Minulla on nälkä"-päivitykset on itseasiassa jossain määrin ollut valheellisia. Ei mun paino mitä ilmeisemmin olekaan vielä pudonnut 10 kiloa.

Mä huomasin sen tossa noin viikko takaperin, että ei ne aiemmat tulokset voikkaan pitää paikkaansa, vaan että vaaka on hieman huijannut. Meillä on sen verta heikkokuntoinen lattia täällä kämpässä, että vaakaa ei voikaan pitää ihan missä tahansa.

Nyt oon kumminkin löytänyt tasaisimman kohdan ja sain mitattua saman tuloksen kolme kertaa peräkkäin, joten siihen täytyy uskoa. Paino on pudonnut tähän päivään mennessä noin 9 kiloa - ja se kuulostaakin paljon todennäköisemmältä kun ne aikaisemmat tulokset.


Vaaka jotenkin onnistu tosi hyvin tossa huijauksessa, koska joka viikko se meni hyvin alaspäin ja mä uskoin kaiken. Todellisuudessa vino lattia teki temppujaan ja jotenkin onnistu narraamaan sen summan. Todellisuudessa siis 27.2.-1.4. välisellä ajalla paino on pudonnut vaan 4,3 kiloa, eikä 6,6 kiloa. Noin lyhyellä aikavälillä tulos on mun mielestä silti ihan miellyttävä.


Ja jos aivan totta puhutaan, niin mä olen jokseenkin onnistunut sotkemaan nää mun tulokset silleen, että ihan alkujaan olin vielä tosiaan sen 5 kiloa painavampi kun mitä olen lappuun ensimmäiseksi tulokseksi merkannut. Ja sit keksin sen, että ainakin vielä viime kesä-heinäkuussa paino oli sen 5 kiloa enemmän, joten väitin, että se on tippunut viime kesä-heinäkuusta ensin sen 5 kiloa ja nyt sitten vielä ton 4,3 kiloa.

En nyt oikein osaa selittää sitä, mutta tosiasiassa toi paino on pudonnut paljon lyhyemmässä ajassa kun mitä olen sen kertonut. En vaan jotenkin uskonut sitä itse alkuun. Kaikki noi kilot on oikeestaan lähtenyt sen jälkeen kun alotin ton mun "dieetin". Sekoilin vaan numeroiden kanssa ja aloin uskomaan sitten tota "alkupainoa" itsekin.

Tai no sanotaan se nyt näin: Sillon kun toi vaaka meille tuli, niin paino oli vielä 4 kiloa enemmän kun alkupaino on lappuun merkattu. Ja vaaka tuli samoihin aikoihin kun tää mun projekti lähti käyntiin.


Nyt meni niin selittelyks, että en itekään enään ymmärrä. Mutta halusin nyt kuitenkin oikasta sen väärinkäsityksen, minkä olen itse itselleni syöttänyt ja sitä kautta myös syöttänyt sen teille. Jos tosta nyt mitään oivalsitte.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)