15. huhtikuuta 2016

Minulla on nälkä #9

Nyt on taas kuukausi kulunut siitä, kun viimeksi tein taulukon projektin edistymisestä. Ja mä kelasin sen niin, että kuukauden välein tää on hyvä tänne kirjottaa. Ihan vaan, että voi sitten täältä helposti seurata omaa edistymistään ja kertoa samalla muille, että kuinka tää edistyy - vai edistyykö ollenkaan.


18.3.-1.4. välinen aika jätetään heti kättelyssä pois, koska olen merkintöihini heittänyt ruksit päivien päälle. Ne oli ne päivät kun vaaka näytti uskomattoman hyviä tuloksia. Vaaka oli huonosti ja näytti tulokset aivan päin prinkkalaa. Aloitetaan siis seuraavasti:

1.4. oli siis ensimmäinen päivämäärä kun löysin asunnostamme paikan, jossa saan mitattua vaa'alla 3 kertaa saman tuloksen. Eli mahdollisesti hyvin paikkaansa pitävän tuloksen. Ja sitä ennen paino oli pudonnut papereihini merkatusta alkupainosta 3,9 kg (olin sen merkannut viimeksi 4,3 kg, mutta uudelleen laskettuani huomasin sen olevan pienesti virheellinen).

Nimesin 1.4.-8.4. välisen ajan "huijausviikoksi". Se meni syömisen osalta hieman överiksi ja paino nousi silloin 0,8 kg. Rasvaprosentti oli tehnyt 1,5 % muutoksen ylöspäin. Vesi kehossa oli pudonnut 0,9 % ja lihasmassa surkastunut 0,5 %.

Ja nyt sitten tämä 8.4.-15.4. välinen aika, kun huijausviikosta on selvitty. Paino on nyt pudonnut 1,2 kg ja rasvaprosentti pudonnut 1,7 %. Vesiprosentti on noussut 1,1 % ja lihasmassa noussut 0,6 %.


Tää nyt ei loppujen lopuksi ollut mikään unelma kuukausi, koska oli toi yks viikko mikä meinas sotkea kaiken. Se meinasi nimittäin riistää multa motivaationkin täysin. Onneksi sain selvitettyä itselleni syyn huonoihin tuloksiin ja löysin motivaation takaisin.

Mutta sitten on se hetki kun lasketaan merkatun alkupainon ja tän päiväsen tuloksen ero.

27.2.-15.4. välinen aika on ollut ylä- ja alamäkeä, mutta pääosin paino on (onneksi) laskenut alaspäin. Paino on pudonnut 4,3 kg. Rasvaprosentti on tehnyt 4,2 % pudotuksen. Veden juomisen lisääminen elämään on tehnyt vesiprosentille 2,5 % muutoksen ylöspäin. Ja viimeisenä se, mikä mua itteeni kiinnostaa ehkä eniten; lihasprosentti on koko ajalla noussut 1,3 %.


Ihan hyviä tuloksia. Ehkä nyt eniten ärsyttää se, kuinka sekavaks tää on näin heti alkuun mennyt. On tullut laskuvirheitä, vaaka on valehdellut ja alkupaino on merkattu väärin. Nämä viimeisimmät tiedot on nyt kuitenkin ne mihin itse tulen jatkossa luottamaan.

Mutta tiedättekös mitä? Eihän tästä pääse kun ylöspäin! Tai no, painon olisi hyvä tulla alaspäin, mutta toivottavasti kaikki virheelliset tiedot on nyt korjattu ja jatkossa saadaan nauttia tiedosta, joka ei ole virheellistä.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)