8. huhtikuuta 2016

Minulla on nälkä #8

Sanotaan nyt silleen leikkisästi vaikka näin, että mennyt viikko oli huijausviikko. Pidettiin semmonen kunnon herkkupäivä ensimmäistä kertaa kahteen kuukauteen ja sit oltiin vielä sen verran laiskoja, että tuli syötyä vähän liikaa roskaruokaa - kahtena päivänä kebabia.


Se tässä viikottain vaa'alla käymisessä on etuna, että osaa seuraavan viikon ruokailut laittaa vähän fiksumpaan järjestykseen. Vaa'an jälkeen pettyneenä jo rupesin pohtimaan, että mitähän muutoksia sitä ensviikkoa varten tekisi.

Kokeilin nimittäin menneellä viikolla semmostakin, että tein ruokaa valmiiksi jääkaappiin muutamaksi päiväksi. Kun sitä ruokaa on valmiina siellä, sitä tulee helpommin sorruttua korvaamaan lähes kaikki päivän ateriat sillä - ja jätettyä Nutrilett-juomat lähes kokonaan pois.

Eli mun tilanteessa on helpompaa se, että ruokaa ei ole valmiina, vaan aina pitää nähdä se vaiva valmistaa se. Sitten käy helposti niin, että ei jaksa tehdä kunnon ruokaa ja tyytyy tosissaan vaan siihen Nutrilettiin.


Mutta hei, huomatkaa mun katumus. Se on mun mielestä aika hieno juttu, että pystyn nykyään tulemaan surulliseksi jos syön liikaa. Ei tule sorruttua niin usein liiallisuuksiin.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)