23. heinäkuuta 2016

Blogilomalta paluu?

No mutta nythän meillä on tässä ollut oikein pitkänlainen tauko. Ihan vaan yksinkertaisesti siitä syystä, että mä olen koittanut kehitellä itselleni jatkuvasti tekemistä, jotta ei tarvitsisi muka hirveesti koneella lojua. No, toisinaan se on onnitunut ja toisinaan taas ei.


Mistähän sitä oikein alottaisi, hmm. Viimeisin blogimerkintä on 9. kesäkuuta ja sen jälkeen on kyllä kerennyt tapahtumaan sitä sun tätä.

Tällein pikaisesti kerrottuna: Ensin oltiin Virossa viikko. Sitten oltiin mökillä viikko. Sen jälkeen ollaan eletty aikapaljolti hetkessä ja menty minne milloinkin. Kuten sanottu, vältelty koneella istumista - Suomen kesä kun kuitenkin on lyhyt, harmaa ja vähäluminen.


Hitsi kun en osaa alkaa perkamaan noita asioita yksitellen, koska nyt kun avasin blogin ja rupesin kirjottamaan niin kaikki asiat paukahti samalla hetkellä päähän. Ja kun kaadatte yhden ajatuksen päälle toista ajatusta niin ne menee sekaisin, tai että kaadatte niitä isoon boolimaljaan noin kymmenen kerrallaan - ei saa selvää.


Mun pitänee varmaan koittaa lähtee perkamaan noita reissuja yksitellen kunnolla ajatus kerrallaan - mutta se ei tapahdu tässä. Tämä oli vaan ilmoitusluontoinen merkintä siitä, että blogi ei ole täydellisesti kuollut.


Jos teillä on jotain erityistoiveita sen suhteen, että mitä lähdetään tässä ensimmäisenä purkamaan, niin ilmoittakaa kommenttiosioissa. Mulla on joiltain reissuilta kuviakin ja voin niitäkin sitten alkaa tänne lisäilemään jos jotain kiinnostaa. Täytyy vaan toivoa, että tämä into kirjoittaa tulee toisenkin kerran tässä lähiaikoina.

Seuraavana kaikki ajatukset mitä pyörii nyt tätä kirjoittaessa päässä samanaikaisesti:
  • Reissu Viroon
  • Juhannusviikko mökillä
  • Mitä kaikkea sitä on tehty kesällä?
  • Pokemon GO
  • Menisinkö hakemaan lisää kahvia?
  • Menisinkö tupakalle?
  • Miksi olen hereillä lauantaiaamuna kello 5:45?
  • Miksi minun työpöytäni on täynnä tavaraa?
  • Miksi Satu meni saunaan?
Ja niin edespäin. Toi kai selventää sitä, että minkä takia en lähe purkamaan ainuttakaan ajatusta vielä. Menis niin pahasti sekasin, että kohta kirjoittaisin: "Viroon mökille kesällä GO kahvia tupakalle kello 5:45 työpöytä ja sauna".


Palaillaan kunhan saan lokeroitua ajatukset ja hieman selkeyttä niihin.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)