10. marraskuuta 2011

Heräsin!

Heissulivei! Mulla oli hirvee tarve päästä kirjottamaan uutta blogimerkintää, koska jotenkin jäin taas aivan koukkuun tähän. Tääki on niin kausittaista hommaa, et toisinaan tekee mieli kirjottaa kokoajan ja toisinaan ei ollenkaan. Suhteellisen mielenkiintoista.

Ja tosiaan joudun tässä kirjottelemaan murun koneella, koska omasta koneesta todennäköisesti meni emolevy sököksi. Ihan yhtäkkiä, noin vain! Tässä on vaan yks asia mikä mua häiritsee - tämä kone on kannettava. Enään puuttuisi, että kannessa olisi omenan kuva.. En pidä edes kannettavista, mutta Applen roskatuotteita en voi yksinkertaisesti sietää. Tämmönen pieni ketterä Toshiba, ei mikään Applen iRoska. Ja kun tekee muutaman pienen säädön Toshiban kannettavalle, niin sain tän muistuttamaan suhteellisen hyvin entistä datausnurkkaani. Laitoin tähän näyttöni, näppäimistöni ja hiireni kiinni.. Itseasiassa meinasin huijata, ei mun hiiri tässä ole kiinni. Tässähän on tää mun yks vanha hiiri, jonka murulle lahjotin.

Oliskohan mulla jotain ihan kunnon asiaa tähän merkintään, hmm.. Ei auta kun laittaa mietintämyssy päähän ja yrittää keksiä jotain.. No ei nyt itseasiassa tule mitään muuta mieleen kun tää mun herääminen tähän aikaan yöstä. Joskus vielä kun porukoilla asuin niin muistan yhden hyvin mielenkiintoisen viikon. Heräsin joka yö lähes minuutilleen samaan aikaan. Olisikohan mahdollisesti sijoittunut 3:14-3:16 välille. Ja kaikista yrityksistä huolimatta en vaan yksinkertaisesti pystynyt enään nukahtamaan. Jotenkin toivon, ettei tämä ole se sama 'tauti'.

No kerrottakoon vielä tähän loppuun syy niille mun aikasemmille blogimerkinnöille, pettämisestä ja luottamuksesta. Se ei tosiaan ollut mitään uskottelua, että tämmönen mä olen.. Mä vaan kerroin mun omat mielipiteeni kaikille, koska toivoin saavani palautetta, lähinnä tosta luottamusasiasta, että oppisin taas luottamaan. Ja itseasiassa pelkkä tiedon jakaminen muiden kanssa helpotti mun oloa. Ei mulla enää oo niin paha päänsisäinen painiottelu meneillään luottamuksen suhteen. Idioottimaistahan se olis kokoajan olla varpaillaan ja pilata kaikki vaan edellisten pettymysten takia. Jos nyt vaan keskittyis täysillä tähän hetkeen ja antais historian olla historiaa. Eletään hetkessä! (Vielä en tosin ole huomannut minkäänlaista muutosta "Kuka soitti? Kuka viestitti"-alueella)

Okei, ei se vielä loppunutkaan. Tuli vaan mieleen seuraava aihe. Mä voisin ehkä ens yönä (jos se on samallainen kuin tämä) kirjoittaa valehtelusta, koska törmäsin taas tilanteeseen, jossa en vain yksinkertaisesti osannut puhua mitään, koska se olisi ollut omalla tavallaan valehtelua (lähinnä ehkä salailua).

Ei siinä sit sen enempää tällä kertaa. Kommenttia ja aiheita seuraaviin merkintöihin tulemaan vaan. Minä pyydän, tai ehkä pikemminkin VAADIN!

Terveisin,
Tekko

3 kommenttia:

  1. _offtopic_ Vaadimme videomateriaalia VeViTVn youtube channelille!

    VastaaPoista
  2. Apple ei ole mikään paska se on vaa siinä et jos ei osaa käyttää sellasia vehkeitä tai ei ole varaa ostaa. :)

    VastaaPoista
  3. Apple.. No joo, sanottakoon vaikka näin, että miksi tuhlata isoja summia rahaa vaikeakäyttöiseen roskaan, jos tarjolla on halpaa, helppokäyttöistä ja kestävää?

    Vaikka mulla olis rahaa, en ostaisi. Kerran on ollut Applen mp3-soitin ja se jäi todellakin viimeiseksi. Tosiaan, en edes viitsi opetella niitä käyttämään, koska en niistä pidä.

    VastaaPoista

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)