23. marraskuuta 2011

Laivareissu 19.-21.11.2011

Terve! Meillä oli tossa jätkien keskeistä laatuaikaa monen monta tuntia kun oltiin jumissa samalla laivalla, samassa hytissä. Ei käy kieltäminen, etteikö siellä hauskaa olis ollu. Alkoholi virtas ja raha paloi - raha, jota mulla ei edes hirveesti ollut.

Mut jos nyt lisäilisin vähän näitä kuvia tolta matkalta, ni saa vähän lisäsisältöä tämä kurja blogikin.

Ensimmäisen illan juominkeja. Yksikään pulloista ei ole minun, mutta kaikista pulloista varmasti join.

Siinä oli mun oma hyttipullo. Oli pakko testata toi taas pitkästä aikaa. Ekana iltana siis omat ostokset oli lonkeroa ja Koskenkorva Lakritsi.

Tämä patonki! Tämä patonki! Se oli jotain kertakaikkisen hyvää. Jos joku hommaa mulle reseptin ni lupaan olla lyömättä. Pitihän tuolta tosin välistä noukkia tomaattia ja jotain muutakin ällön näköstä, mutta muuten se oli jumalten ruokaa! Tämä siis "sunnuntaiaamun" "aamupala".

Sunnuntain aamukahvi ja Koskisen kolmioleipä. Toi kahvi.. Se oli jotain aivan uskomatonta kuraa! Se ei ensinnäkään maistunut kahvilta, se ei maistunu hyvältä edes kerman kanssa.. Se oli kaikenlisäksi kallis kupillinen PAHAA kahvia.

Sunnuntai-illan satoa. Sunnuntaina tuli vedettyä vissiin 8 Cooleria ja meidän hytissä tyhjeni ainakin 2 pulloa Fisua. Tämän lisäksi taisin juoda muidenkin juomia, mutta eikai se täysin väärin ole - vai?

En jaksa tänne lisäillä mitään tilanne kuvia, koska niille on varattu ihan oma paikkansa Facebookin eräästä ryhmästä. En täällä nimittäin viitsi alkaa esittelemään kavereideni naamavärkkejä ja/tai niiden juomatottumuksia. Mutta nämä kuvat, hmm, pientä suuntaa antavaa meidän reissusta. Reissu oli kaikinpuolin onnistunut, jos ei lasketa maanantaiaamun krapulaa ja vapinaa.. Joka itseasiassa jatkui vahvasti tiistain puolellekkin.

Nyt krapulasta on selvitty ja on aika palata normaaliin arkeen. Mikä onkaan parempi tapa kun mennä työhaastatteluun? Niinpä, ei mikään.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)