26. tammikuuta 2012

Alkoholin käyttöni

Hei ihmisille! Ei heitä eläimille. Mitä ei saa heittää eläimille? En tiedä. Mikähän tämä taas oli? Juttua vaan alko tulemaan, eikä sen tuloa tunnetusti voi estää. Vai oliko se rahantulo jota ei voi estää? No, en tiedä.

Täällä ja ilmeisesti jossain muuallakin on puhuttu mun alkoholin käytöstä. Varsin mielenkiintoinen aihe ja siksi voin siitä teille kertoa.

Aloitetaan vaikka sillä, että mun on sanottu juovan liikaa. Okei? Hienoa, että ihmiset tietää niin paljon mun asioistani. Jos liikaa on toisinaan joka viikonloppu, niin sovitaan näin. Toisaalta, onhan se todettu jo jossain lehdessäkin, että suomalaiset juo muutenkin liikaa.. Mutta jos se tosiaan on liikaa, että juo joka viikonloppu, niin okei.

Mä en edes juo viikonloppusin joka päivä. Mä olen itse (toisaalta Eira on ehkä avittanut siinä) päättänyt sen, että juon joko (HUOMATKAA SANA JOKO!) perjantaina tai lauantaina. Onko se väärin? Ja jos mä nykyään pärjään 12 kaljalla, ni onko se väärin? Mulla ei edes siihen kaljaan mene paljoa rahaa (,mutta menee kuitenkin). Mitä Karjalan twelvi nyt maksaa? Sanotaan nyt tämmönen yläkanttiin arvioitu summa, että about 12 euroa.

Joskus asia oli eri, koska mä saatoin ostaa sen kontillisen (24 tlk) ja juoda siitä about sen 18-20 kaljaa illan aikana ja lähteä vielä baariin. Sillon mulla meni rahaa.

Ja koska mä olen viimeks käyny baarissa? Okei, siitä ei ole pitkä aika, mutta sillä kertaa en itseasiassa edes juonu mitään, saatika ostanut mitään. Okei, huijasin, joinhan mä ainakin yhen huikan serkun lasista, anteeksi. Mutta sitä edeltävää kertaa en tarkalleen muista, koska siitä on aikaa.

Että kertokaa joku, että missä mä teen sen ratkaisevan virheen joka tekee musta juopon/alkoholistin? Ja missä vaiheessa alkoholi on alkanu ohjailla mun elämää? Olen kenties niin alkoholisoitunut, että en vain itse pysty hahmottamaan tilannetta.

Anteeksi.

Terveisin,
Tekko

1 kommentti:

  1. Käytät alkoholiin ~600e vuodessa Tähän ei ole laskettu mukaan, jos juot paljolti enemmän kuin 12kpl olutta (esim. juhlapyhät vappu, uv yms.).
    Hienoa, että juot vain yhtenä päivänä. Mutta silti joka viikonloppun kun juo, on se aika paljon. Mutta valintoja jokaisella, jos tuntuu, että sen tarvii, niin hyvä se on siihen se raha pistää. Mielenkiintonen teksti silti, vaikka en ikinä itse tuolle tielle menisi. Rahan tuhlausta.

    VastaaPoista

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)