23. tammikuuta 2012

Massamössö

Mä en ole itse koskaan ymmärtänyt massan mukana menemistä ja siksi pyrinkin pukeutumaan niin kun mua itseäni huvittaa. Tavallaan on tosi kummallista, että tämmönen ihminen kun minä, yrittää pukeutua niin, että erottuu kaikesta muusta.. Koska siis mä tavallaan pelkään tuijottamista ja saatan jopa ahdistua siitä, jos joku jatkaa tuijottamista liian kauan.

Mutta tuli vaan mieleen näitä muoti-ilmiöitä, joita en oo yksinkertasesti edes voinut sietää. Joista ensimmäiseksi sanottakoon vaikka:


Takatukka. Se on ihan helvetin ruma! Päässä kun päässä. Mä ymmärtäisin sen semmoselta ala-asteikäseltä lapselta, jonka vanhemmat päättää että miten meidän Jani-Petterin tukka tänään leikataan.. Halutaan pitkä tukka, mut ei haluta että se roikkuu silmillä.. No, takatukkahan sen olla pitää. Mä en vaan yksinkertasesti tajua! Mitä hienoa siinä on? Tänään just viimeks näin Hyvinkään asemalla jonku jätkän, jolla oli takatukka, mun oli pakko kattoa muualle ja pyöritellä päätä. Toisaalta siinä henkilössä oli vielä toinenkin silmään pistävä juttu.. Sen takajeejee-henkilön päässä oli vielä New Eran lippis.. Miksi pitää pilata lippiksen maine noin? Jos mä saisin päättää, ni tehään kaikille takatukkasankareille jakaus, joka alkaa päälaelta ja loppuu kaulaan - mahdollisimman kivuliaasti.

Pillifarkkujen roikotus: Ei siis jumalauta oikeesti. Mulle on sanottu, että mä näytän siltä ku mulla olis paskat housussa, koska mä itse roikotan. Mä teen sen sentään oikein ja tyylikkäästi - sanoitte mitä sanoitte. Mut pillifarkut on jo yksinään niin naurettava näky, että ei tosikaan. Mutta kun niitä ruvetaan vielä roikottamaan, ni se, se todellakin näyttää siltä, että siellä olis jotain ylimäärästä tavaraa seassa. Tästäkin itseasiassa näin ehkä pahimman esimerkin tänään.

Käveli kaupassa semmonen suhteellisen pulska, vissiin joku lukiolaispoika. Pipo päässä ja otsatukka roikku sieltä alta. Kiree paita ja sen päällä kiree liivi. Ja pillihousut.. Ja ne roikku.. Ai jumalauta ku oisin saanu potkia sitä apinaa siinä ni olisin potkinu. Lopettanu potkimisen vasta kun sen jalat ois ollu niin turvoksissa, ettei sen kokosia pillihousuja löydä mistään.

Tämä kaveri muuten nappasi vielä yhden pystin siitä, että ei ole tainnut huomata olevansa hieman pyöreämpi. Olen itsekkin, en kiellä. Mutta mä en sentään pukeudu makkarankuoriin. Miksei voi ajatella muitakin ihmisiä ja pukeutua johonkin edes vähän löysempään? Ei mitään imukireitä vaatteita jos satut olemaan hieman pyöreämpi tai enemmän.


Tää seuraava juttu ei nyt oikeestaan liity vaatteisiin mitenkään, mutta kerta massa-asioista pääsin puhumaan, niin jatketaan sillä linjalla. Massavihatut artistit ja niiden dissaus. Saatanan kaappikuuntelua. Toisaalla sanotaan, että "Robin on huono!" Ja kun päästään kotiin ni hypitään semmosta Frontside Olliee Robinin tahdissa, ettei toista. Sama juttu ihan varmasti Justin Bieberin ja Antti Tuiskunkin kohdalla. Koska muut vihaa - vihataan itsekin. Vaikkakin vaan salaa. Kotiin hoilaamaan Babya ja sit istutetaankin jo yhdessä puuta.

Itse pystyn hyvin myöntämään, että kaikkia noitakin artisteja olen kuunnellut. Toisinaan Justin Bieber/Antti Tuisku soi vaan Villen ärsykkeenä, mutta en kiellä tykkääväni.

Ottakaa tää vakavasti ja kertokaa jotain hauskaa kädelle, koska käsi kuuntelee.

Terveisin,
Tekko

7 kommenttia:

  1. Pukeudut hiphoppariks eli meet tavallaan massan mukana

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tavallaan. Ja sillon menin vielä enemmän massan mukana (mukamas) kun teineillä oli hip hop-kausi. Kaikkien piti pukeutua sillon isoisiin vaatteisiin - ja sit tuli hevikausi ni lippikset vaihtu pitkään, mustaan tukkaan. Naurettavaa. :D

      Mä vaan oon tyylilleni uskollinen, enkä vaiha sitä vuodenajan mukaan - tai edes sen mukaan, mitä ihmiset puhuu.

      x)

      Poista
  2. Okei täst ei ehkä löydä mitään vakavaa koska tää on iha vitun ristiriitanen koko sepustus xxxD

    VastaaPoista
  3. Vaikka en alkonkäyttösi ja köyhyyden syitten takia ole samaa mieltä kanssasi, niin tämän blogin viimeinen teksti on kyllä asiaa. JB/Robin/AT vihaajat vaan siitä syystä, että kaikki vihaa on lapsellisia ja tyhmiä :P 13 vuotiaan Frontside ollie on oikeesti aika tarttuva ja hauska biisi, vaikka sanat onkin mitä on. Mutta mistä sen ikänen nyt edes biisiä kirjottais? Seksistä ja vähäpukeisista naisista niinkun kaikki vanhemmat? Ei sentään. Respect \o/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elämänohjeita en ota vastaan edes blogissani ja sen takia siitäkin hommasta nousi niin kauhea älämölö.

      Hyvä, että edes tämä osataan ottaa paremmin vastaan - ja tajutaan, että en kirjoita tätä blogia mitenkään ylivakavissani. On niitäkin tekstejä pari tullut kirjoitettua, mutta ne vaan selventääkseni omaa päätäni.

      Mutta jos noin mietitään, niin ei 13-vuotiaalta kyllä voi mitään "aikuisten musiikkia" odottaakkaan. Aiheet on kaiketi revittävä omasta elämästään, harrastuksistaan jne.

      Netti on täynnä vihaajia. Vihaajat vihaa. Trollien valtaama koko internet.

      Poista
    2. Trolleja on trolleja on :) Mutta näinpä, harrastuksista yms. Frontside ollie kunniaan!

      Poista
  4. Täysin samaa mieltä tosta massamusiikkijutusta! :D

    VastaaPoista

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)