28. tammikuuta 2012

Putous 2012 - Sketsihahmot part. 4

Iltaa! Pakkohan mun on taas kirjotella, koska on se aika viikosta - Putous-aika nimittäin. Kommenttien osalta nää tuntuu olevan aika turhia merkintöjä, mutta toisaalta aivan sama. Lukee ken lukee, ja jättää lukematta ken jättää lukematta. Yksinkertaista.

Viime viikollahan kärkikolmikko oli: Jani-Petteri sijalla yksi. Sijalla kaksi komeili Usko Eevertti Luttinen ja kolmatta paikkaa piti Hieno Åhlgreen. Tälläkin viikolla listassa tapahtui pieniä muutoksia.
  1. Jani-Petteri
  2. Hieno Åhlgreen (+)
  3. Usko Eevertti Luttinen (-)
  4. Leena Hefner
  5. Yosefiina Näätä
  6. Kari Rautiainen (pudonnut)
  7. Sulo (pudonnut)
  8. Piia Potka (pudonnut)
Vääryyttä on se, että Kari "Köli" Rautiainen putos tässä vaiheessa kilpaa. Tai no ehkä enemmän vääryyttä on se, ettei Yosefiina pudonnut. Mä en vaan voi sietää sitä vieläkään. Sen jutut ärsyttää mua ja se on kaikenlisäksi huono hahmo - edelleenkään pissis ei tee vaikutusta.

Kävin pientä päänsisäistä taistelua ton suhteen, että pudotanko Uskon Hienon alapuolelle vaiko en, mutta päädyin kumminkin pudottamaan. Hieno sai mut tänään nauramaan niin pahasti, että oli vaikeuksia pitää ittensä kasassa. Siinä vaiheessa kun se tarras Yossun roikkuvasta mahasta kiinni.. Mä vaan pyörin ja nauroin.

Uskolla oli pieni krapula ilmeisesti, koska oli kaapissa piilossa limupullon kanssa. Ja niin on myös itsellänikin, mutta se on taas eri tarina.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)