15. toukokuuta 2015

PeBlog: Vain muutaman viikon tähden

Pelkäsin jo hetken, että en saa tänään kirjotettua mitään. Ai miksi? Päälimmäinen syy siihen on se, että meillä ei täällä uudessa kämpässä ole vielä nettiä. Sit kävin tossa porukoilla Nellan kanssa, ja totesin "kotona on tylsää ku ei ole nettiä". Isukkipa keksi ratkaisun ja anto mun matkaan jonkinlaisen mokkulasysteemin - ja se toimii.

Niin tosiaan, uudessa kämpässä, luit oikein. Muutettiin viime viikon sunnuntaina. Eihän tää huoneisto täydellinen ole, mutta erittäin kätevä tapa säästää rahaa - ja kyllä täällä viihtyy ku on tutut huonekalut, jotka sen kodin tekee.

Voi olla, että teen jossain vaiheessa, kun tää kämppä alkaa olemaan lopullisessa loistossaan, taas semmosen kun ainakin edellisessä muutossa - vai oliko se sitä edeltävä? No, kuitenkin, otan kuvia ja kirjotan jotain sit joskus. Nyt ei jaksa keretä.

Arvatkaa mitä on enään kaksi viikkoa jäljellä? Kyllä, koulua! Kaksi viikkoa ja mulla pitäisi olla maalarin pätevyys. Ainakin kirjallisesti. Huh!

Itseasiassa saatan jossain vaiheessa kirjottaa taas ihan oman blogimerkinnän siitä, että mitä olen ajatellut koulun loputtua. Työelämään kyllä, mutta siitä enemmän sitten siinä tulevassa blogimerkinnässä - jos sen joskus saan aikaan.

En nyt jaksa sen enempiä kirjotella, laiskottaa. Tulevalla viikolla - luultavasti - lisää sitten.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)