25. syyskuuta 2016

Joulu on jo ovella...

Musta on aina siistiä kuulla, että joku oikeesti lukee tätä mun blogia. Tehnyt siitä itselleen jopa pienen rutiinin. Siitäpäs minä motivoidun ja koitan alkaa taas kirjoittamaan edes hieman aktiivisemmin kun tässä viime aikoina.


Jos aivan totta puhutaan, niin mä olen tässä jo muutaman viikon, tai mahdollisesti puhutaan jo kuukausista, miettinyt tulevaa joulukuuta. Kun on ollut vähän semmonen tapa, että kirjottelen tänne ns. joulukalenteria.

Mä olen tässä vuosien mittaan kokeillut kaikenlaisia tapoja tehdä siitä mahdollisimman viihdyttävän, mutta palautteiden puuttuessa on vaikea tietää mitä te haluatte. Ja kun on käynyt niin monia tapoja läpi, niin on vaikea enää keksiä uusiakaan.

Viimevuotinen kysymys/vastaus-idea oli mun mielestä ehkä paras ikinä. Tai siis silleen, että mä viihdyin sen parissa. Mä jouduin näkee paljon vaivaa miettiessäni vastauksia. Ja kun keksin vastauksen, niin te saitte tietää musta taas vähän enemmän. Sillon sain kyllä jonkinverran palautetta siitä, että pari lukijaa ainakin tykkäsi ideasta.

Vaan kun vastasin niin erittäin todella moneen kysymykseen jo viime vuonna, niin mä en usko, että löydän mistään enää kysymyksiä mihin en olisi jo vastannut. Joten ehkä kysymys/vastaus-idea on pakko kuopata tältä vuodelta.

Voisin heittää ilmoille kysymyksen: Mitä te haluaisitte tulevalta joulukalenterilta?

Teillä on vielä hyvää aikaa miettiä ja pohtia asiaa jos teitä kiinnostaa osallistua. Jos jotain hyviä ideoita kuitenkin herää, niin ehdottomasti otan vastaan ja olisin jopa hieman kiitollinenkin niistä.


Ajatella kuinka mä stressaan joulua. No joo, ei tää mitään stressiä oikeasti ole, vaan ihan puhtaasti sisällöntuottajan vaikeus keksiä uutta. Silloin on pakko aloittaa aikaisin, että saa mahdollisesti jotain joskus aikaan.

Tämä kuitenkin on pyörinyt aika vahvasti mielessä, joten ajattelin sen tänne raapustaa muistiin.

Terveisin,
Tekko

2 kommenttia:

  1. Teit joskus kivoja töitä jollain ohjelmalla (tietokoneella). Olisko siinä ideaa, että tekisit yhen päivässä? ..sit vaikka kirjottelisit siitä mitä mietit ku teit ks. työtä, tai mikä on ollu sen päivän fiilis? :)

    -WWL

    VastaaPoista

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)