2. kesäkuuta 2017

02062017 | Tekstiäkö?

Nyt täytyy kyllä myöntää tappionsa: en mä oo saanu samaa vauhtia päälle kuin viime kesänä. Jotenkin täällä asuessa se kynnys lähteä rullailemaan tai pyöräilemään muuten vaan on liian suuri. Eikä täällä ole edes kavereita lähettyvillä.

Lakkaan siis ottamasta paineita siitä ja odotan, että saadaan joskus tonne yläkertaan jotain urheiluaktiviteettejä. Toisin sanoen siis kuoppaan heti alkuun "Nälkäkö?"-merkinnät.


Muutenkin, mun on ollut täällä vaikea tarttua kirjoitushommiinkin. Välillä tekis mieli kirjottaa blogiin jotain, mutta jotenkin vaan.. Jäädyn. Toivon, että tää on vaan taas joku kausiluonteinen juttu.


Mutta hei, jotain ihan hyvääkin. Vaikka mä oon vastustanut jo pitkään noita kaikkia pajatoimintajuttuja, niin mä lähden taas semmoseen mukaan. Täällä Riihimäellä toimii joku tommonen puutyöpaja ja mun ensimmäinen päivä siellä on maanantaina 5.6.

Toivon vaan, että se on edes hauskaa, koska rikastumaan siinä ei pääse. Ja toisaalta mä lähen sinne osittain sen takia, että kun siellä on näitä ohjaajia, jos ne osais neuvoa mulle oikeet reitit lähtee toteuttaa ammatillisia haaveitani.

Ois kyl niin hienoo, jos siellä joku osais opastaa mut tekemään kirjotus- tai graafikkojuttuja työkseni. Jotain linkkejä joihinkin työpaikkoihin tai jotain.

Näen tämän ihan kannattavaksi kokeiluksi. Ja saan samalla karenssin pois.


En muista oonko tänne tosta karenssista koskaan kirjottanut, mutta mun mielestä toi oli kyllä ihan pohjat. Me muutettiin ja mulle oli niihin aikoihin lähetetty työhönosoitus. Mä en sitä koskaan saanut/nähnyt ja sain ilmotuksen karenssista. Tein siitä sitten mahdollisimman laajan sel(v)ityksen ja ainut mitä sain takaisin oli, että "muutto ei ole peruste työstä kieltäytymiselle". Se ei ehkä ollutkaan se mun ensisijainen syy sille.

Joo, olisin sen osotuksen nähnyt netistä, mutta arvatkaapa kävikö edes mielessä muuton/remontin keskellä? No, ehkä se sen takia on sitten ihan oma syy. Ajattelin vaan, että ihmisen olisi hyvä näinä päivinä osata ajatustenlukua yms. muita älymystön taitoja, että osais varautua.


No, mutta ei mulla tässä sen kummempia. Tässä vaan oon taas koko aamun pyöriny ja miettinyt, että mitähän sitä tekisi.. Nyt saan tän blogin valmiiks ja sitten voin jatkaa taas pyörimistä ja miettimistä.

Terveisin,
Tekko

1 kommentti:

  1. Se on hyvä että et ota paineita tuosta liikunnasta :). Itsellä ainakin on niin että sillon jumppailen kun on sellainen fiilis, välillä löysemmin ja joskus vähän tiukemmin. Voin väittää että mielenkiintokin pysyy siihen liikkumiseen paremmin kun tekee niinkuin itseltä hyvältä tuntuu

    VastaaPoista

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)