15. kesäkuuta 2017

15062017 | Hupsistako?

Just kun kirjotin, että voin antaa hevostallille mahdollisuuden, koska tiedän ihmisiä jotka siitä pitää.. Miten kävikään? Tänään aamulla olin lähössä pajalle, keräsin kamppeeni kasaan ja lähin tonne tien viereen laittamaan rullaluistimia jalkaani.

Ihan perus aamu siis. Rullaluistimet meni jalkaan ja pääsin tien päälle. Ensimmäinen suojatie meni helposti, vaikka ne välillä tuottaa mulle pienilaatuisia ongelmia. Vähän matkaa suojatiestä, mun toisen rullaluistimen renkaat jäi tiessä olevaan rakoon ja sitä seurasi ilmalento.

Yleensä ihminen ottaa käsillä vastaan jos kerkeää ja mä kerkesinkin puoliksi. Mun oikea käsi meni kyllä aika kammottavaan kuntoon. Mutta hei, pisteet Riihimäelle! Mun kohdalle pysähty naishenkilö kyselemään, että onko kaikki kunnossa ja ojensi mulle vielä paperia kun näki mun verta vuotavat haavat.


Mun olis tässä kohtaa ollu helppo vaan kääntyä kotiin, koska en ollu vielä edes pitkällä, mutta mä päätin jatkaa pajalle. Ei siinä, matka meni suhteellisen hyvin, mutta sitten oli yhtäkkiä vastassa salakavala tieremontti ja meinasin kaatua uudelleen – sen mä onneks vältin kumminkin.

Pajalle kun pääsin ni äkkiä vaan sisään ja kyselemään "jotain lääkärilaukkua tai jotain". Mut ohjattiin huuhtelemaan mun kättäni ja mietittiin, että lähdetäänkö mua viemään päivystykseen. Mun mielestä se ei ois ollu niin välttämätön, mutta mentiin silti.


Siellä sit käsi putsattiin aika huolellisesti ja paketoitiin. Putsattiin myös mun jalka, joka oli ottanu hieman naarmua kaatumisessa. Annettiin hoito-ohjeita ja vielä loppuviikko saikkua. Ei sitä ois varmaan muuten annettu, mutta kyseessä on kumminkin oikee käsi, jota tarviin aika paljon saadakseni jotain aikaan.


Mitä halusin sanoa? No, vaikka Riihimäki sai pisteet ystävällisestä ihmisestä, niin miinuspisteitä ropisee aika vahvasti teiden kunnosta. Mäkin melkein joka aamu kuitenkin ton reitin meen ja osaan melkein jo varoa kaikkia kuoppia – niitä on paljon – ja muita, mutta joskus se kolahtaa silti. Jalkakäytävät olis ihan hyvä kunnostaa välillä.

Tähän loppuun vielä muutama kuva mun vaurioista, koska pitäähän ne nyt jakaa. Muistaa sit itekki:


Eihän noi pahoilta näytä, aika perus ruhjeita, mutta täytyy kyl sanoa, että kämmen oli tunnottomassa tilassa hyvin pitkään.

Se siitä sitten.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)