13. syyskuuta 2018

13092018 | Tilastojako?

Mä en tiedä tiedättekö te, mutta mä tiedän, että mä tiedän. Siis sen, että mä jollain tavalla olen ihan hulluna kaikkiin tilastoihin. Siis henkilökohtasiin tilastoihin. Jos jaksaisin niin pitäisin kaikesta jonkinlaista lukua. Numeroita on niin hauska kerryttää, että sen takia mä tykkään olla tupakoimattakin.

Outoa tai ei, mutta toisinaan hyvin hyödyllistä.


Virallisen tiedotuksen aika siispä: Olen ollut tupakoimatta 20 päivää, 9 tuntia ja 24 minuuttia. Olen säästänyt rahaa 130,55 euroa. 408 tupakkaa on "unohtunut" polttaa ja se on säästänyt aikaani 33,59 tuntia.

Melkein kymmenvuotisen elämänsä aikana blogini suosituin kirjoitus on: Usko Eevertti Luttinen voittaa! ja sitä on luettu 549 kertaa. Suuren yllätyksen teki kirjoitus: 31072018 | Mun Maailmako? noustuaan luetuimpien merkintöjen listalle hyvin nopeasti, ja sitä on nyt luettu jo 263 kertaa.

Googlen kautta sivulleni eksytään usein, ja siihen on ilmeisesti kolme hyvää hakusanaa:
"usko eevertti luttinen sanakäännökset", "putous 2012" ja "samppa linna". Voikohan tosta päätellä, että mä olen joskus ollut suuri Putous-fani? Mä kirjotin aikanaan tosi paljon Putoukseen liittyvistä asioista. Nykyään välillä tekisi mieleni poistaa niitä, mutta olen luvannut itselleni sen, että kaikki mitä tänne kirjoitan, pysyy täällä. (No, olen sen noin 2 kertaa rikkonut, mutta erittäin perustellusti.)

Blogiani on katseltu nyt 32 805 kertaa. Aika yllättävää, että katseluista vain 26 853 on peräisin Suomesta. Muualta maailmasta tulleita katseluita on siis jopa 5952, mutta uskon niiden olleen vain eksyneitä.. Hmm, aika paljon eksyneitä..

Suosituin selain, millä blogiani on selailtu on ollut Google Chrome, 18 705 kävijää, eli 57% kaikista kävijöistä. Suosituin käyttöjärjestelmä on Windows, 21 791 kävijää, eli 67%.

Omasta aktiivisuudestaankin voi tehdä hauskan tilaston. Vuonna 2015 mä olen kirjottanut blogiini eniten merkintöjä, 80 kpl. Toiselle sijalle asettuu vuosi 2012, 79 merkintää. Pronssia saa vuosi 2017, 62 merkintää. Tätä vuotta on nyt kulunut n. 75% ja olen saanut kirjoitettua 39 merkintää.. Jos tekisin tätä jotenkin "loogisesti", niin multa pitäisi tänä vuonna tulla vielä noin 9,75 merkintää, joka tarkoittaisi sitä, että tänä vuonna tulisi yhteensä 48,75 merkintää.. En tiedä miksi laskin sen, mutta se oli hauskaa. Todellisuudessa jos tämä loppu vuosi onnistuu mun toiveiden mukaan, niin joulukalenteri tulee tuomaan jo 24 kirjoitusta lisää, ja tämä vuosi nousisi siis uudelle pronssisijalle, 63 merkinnällä.

Olen tänään herännyt tuossa klo. 6 pintaan ja mä en tiedä miksi mulla pyörii näin paljon numeroita päässä n. 51 minuuttia heräämisen jälkeen.


No, tämä on näitä. En tule tätä taas missään mainostamaan, koska tää on vähän tämmönen, että tää todennäköisesti kiinnostaa vaan mua. Ja en muuten ottanut huomioon sitä, että tämä mitä tällä hetkellä kirjoitan, on blogimerkintä numero 40, joten joulukalenterin 24 tekstiä lisää olisi yhteensä 64..  Mutta se on aika pieni murhe. Tulen todennäkösesti kirjottamaan ennen joulukuuta vielä jotain. Toivottavasti paljonkin. Ainakin yksi aihe on tällä hetkellä hyvin polttava: Lopetin tupakan, limut uhkaa palata! -tyylinen jymyuutinen.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)