6. toukokuuta 2019

Viikko 17 (pahasti myöhässä)

Mun kirjotusmotivaatio on ollut hävyksissä, joten tää tulee vasta nyt. Viime viikon työhommien läpikäyminen siis, vaikka se todennäkösesti selvis otsikosta jo. Käydään itse asiaan.


Maanantain alotin perushommilla. Sit mä huomasin, että yhdestä salista on rikki noin 5 loisteputkea. No joo, osa niistä on ollut rikki jo vaikka kuinka kauan, eikä siis täysin ole mun syy, että siellä on niin paljon niitä rikki.. Tai no oikeestaan on, koska mä olisin voinut hoitaa sen heti kun mun hommat alkoi, mutta.. No joo, mun syyhän se on. Aloin kuitenkin tutkimaan netistä, että mistä löytää oikeenlaisia loisteputkia. Netin mukaan kaikista lähipaikoista juuri kyseiset loisteputket oli loppu, joten homma joutui sivuun. Jatkoin toiselle työmaalle, arvaattekos jo minkä kimppuun? No tietenkin maalivaraston. Ihan ensitöikseni löysin sieltä taas kerran pesemättömiä maalausvälineitä! Niitä löytyy kokoaika ja niitä ei todellakaan ole niin paljon, että niitä voisi tuhota noin vain.. Sain sen pelastettua, mutta vain siten, että lyhensin sitä tupsua. Päivän päätteeksi työpaikkapalaveri ja poljin vielä äkkiä hakemaan uuden työkokeilusopimuksen, toin sen täytettäväksi ja vein vielä takaisin työkkäriin, koska tiistai olisi muuten ollut viimeinen työpäivä. Ja tosiaan, maalivarasto ei vieläkään edennyt, koska ilmeni kaikkea muuta tekemistä, hmm..

Tiistain alotin taas perushommilla. Ja oikeestaan lopetinkin perushommiin, koska mulla oli taas kertyneitä ylityötunteja ja halusin ottaa ne pois vielä siitä sen hetkisestä sopparista. Olin töissä 10-13 ja lähdin siitä vapun viettoon.

Vapun vietto oli siis sitä, että pistettiin Eiran kanssa meiän pihaa vähän kuntoon. Poksautettiin meidän vanha grilli ja väsättiin uusi vähän sivumpaan. Tallattiin meiän vanha kompostialue semmoseksi grillauspaikaksi. Siitä ehkä joskus oma blogimerkintä. Keskiviikkona grillattiin siellä ja autoin Eiraa autotallin katon pesussa. Ja siis tosiaan, keskiviikkona pidin vapaapäivän, koska kaikki muutkin teki niin.

Torstaina taas perushommat ja siitä sitten toiselle työmaalle etsimään muutamaa asiaa. Asioita en löytänyt, mutta hetken päästä työkaveri tulikin ja nappasi mut mukaan kauppareissulle. Kauppareissun jälkeen rakennettiin semmonen graffitiseinä ja sprayattiin tähän kyseiseen seinään uhkaus. Tätä me tehdään työksemme. Siinä menikin mukavasti päivä loppuun, tai mukavasti ja mukavasti.. Kokoajan tuli vettä niskaan. Mä olin oikeesti uskomattoman ärtynyt kun pääsin lopulta kotiin litimärkänä. Ei siinä muuten mitään, mutta pyöräileminenkin oli uskomattoman paljon raskaampaa märissä vaatteissa..

Torstaina illalla makasin tapani mukaan olkkarin lattialla, kai kaikki tekee niin? Mä ainakin tykkään välillä maata lattialla, joten saan tehdä niin. Mutta siitä kun nousin ylös niin mun oikea jalka ei oikein enää tahtonut toimia. Se kesti painoa ja seisomista, mutta jos otin vähänkään vääränlaisia askelia (tarkotan siis, että ihan oikeanlaisia askelia, mutta kivulle ne oli vääränlaisia), niin siihen sattui.

Perjantaina en sitten voinut lähteä töihin, koska jalkaan sattui vieläkin. Mutta toisaalta ne tunnit tulee kyllä tulevana lauantaina takaisin, joten en usko sen olevan mikään ongelma. Jalka oli kipeenä vielä lauantainakin, mutta sunnuntaina se alkoi jo helpottaa. Nyt on maanantai ja mä olen taas kotona, miksi? No, loppuviikoksi täytyy nyt varata mahdollisimman paljon tunteja, koska meillä on taas tärkeä tapahtuma.


Noin. Tää kirjottaminen on hyvin jännä juttu, koska siis mulla ei ollut oikeestaan vieläkään yhtään mielenkiintoa kirjottaa, mutta kun alotin kirjottamisen niin nyt haluaisin kirjottaa vielä lisääkin. Oikeestaan ehkä kaikki asiat on semmosia, että kunhan niihin vaan tarttuu niin asiat kyllä hoituu. Oon vaan aina vihannut kirjottamisen suhteen sitä, että pakotan itseäni siihen. Mutta ehkä sen voi pari kertaa tehdä, hmm, jos on oikein paha motivaatiopuute.

Tää olkoon nyt tämmönen, eikä yhtään mitään muuta.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)