2. toukokuuta 2019

Huhtikuun Silmäilyt

Olihan jotenkin uuvuttava päivä tänään, huh. Päivän touhut sijoittui aika vahvasti pihalle, jossa sitten tuli sateentakia kastuttua ihan kunnolla. Oli ikävää olla märissä vaatteissa toista tuntia ja polkea ne päällä vielä kotiinkin.

Pääsin himaan, vaihoin kuivat vaatteet, ruokin koiran ja päästin sen käymään ulkona, jonka jälkeen mentiin vaan sohvalle ja nukahdettiin. Siis minä ja koira. Heräsin noin tunnin päästä, koira jatkaa uniaan vieläkin, ja mua vähän kiukuttaa se, että tuli nukuttua. Oon muutenkin huono nukkumaan öisin, ni nää päiväunet ei ainakaan edesauta sitä mitenkään.

Jaarittelen niitä näitä, vaikka huomasitte jo otsikosta, että vuorossa olisikin kuukauden silmäilyt. Siirrytään siis itse asiaan!


Huhtikuun ensimmäinen elokuva oli Friday. Ihan semmonen kelvollinen elokuva, mutta ei nyt mitenkään ihmeellinen. Saihan siinä nauraa ja näin, mutta jotenkin se oli aika pitkäveteinen loppujen lopuksi. Istutaan yhdessä ja samassa paikassa koko elokuvan ajan ja ei siinä oikein sitten mitään tapahtunutkaan. Kyllä sen kertaalleen jaksaa katsoa, mutta ei todellakaan mitään suosikkileffa-ainesta.

Friday kun on semmonen pössyttelyelokuva, niin siitä mulle tuli mieleen elokuva, joka katottiinkin sitten seuraavana: How High. Tosiaan, katottiin sekä Friday, että myös How High Ronin kanssa. Ja oikeestaan mitä nyt tota listaa tässä katoin, niin kaikki tän viime kuun leffat on katottu Ronin kanssa. Hmm. No, itse siihen elokuvaan! How High on semmonen leffa, mihin törmäsin ekan kerran joskus teini-ikäisenä broidin leffakansiossa. Se oli jo sillon aika toimiva, ja tulin katsoneeksi sen sitten suhteellisen usein. Nyt en ollut leffaa moneen vuoteen nähnyt, mutta se toimi edelleen! Nyt siitä on ilmeisesti tulossa/tullut jatko-osa, joka on siis pakko päästä katsomaan mahdollisimman pian. Jotenkin ainakin ykkösessä toi juoni on vaan kaikessa yksinkertaisuudessaan toimiva.

Kolmas elokuva, joka vie meidät pois noista pössyttelyelokuvista, on Little Man. Mul on ollu kokoaika semmonen fiilis, et haluun nyt kattoo vaan jotain lähes päätöntä komediaa, ja Little Man oli siihen oikein hyvää jatkoa. Mä olin tänkin joskus aikoinaan nähnyt, mutta olin jo unohtanut lähes kaiken ja tuntui nyt ihan uudelta elokuvalta. Sen takia mä sen varmaan jaksoin nyt katsoakin. Jotkut elokuvat vaan pitää unohtaa ensin, että ne voi katsoa uusiks. Vain näin ne säilyttää huumoriarvonsa. Ei Little Man silti huono ole, mutta ei liian hyväkään.

Neljäs elokuva, tää olikin muuten hauska, Haunted House. Mä halusin edelleen jatkaa lähes päättömien komediaelokuvien läpikäymistä ja ehdotin Ronille tätä. Mä olin itekin unohtanut miten huono tää leffa todellisuudessa on.. Vaikka siis jos joku on päätön komedia, niin tämä on sitä. Roni väitti, että kyseessä olisi oudoin elokuva mitä hän on nähnyt.. Voihan se olla sitäkin. Leffassa tapahtuu liikaa ja liian vähässä ajassa, mutta silti tuntuu, että elokuva on ihan liian pitkä. Mä nauroin muutamassa kohdassa ihan makeesti, mutta Roni näytti lähinnä järkyttyneeltä koko elokuvan ajan. Todellisuudessa siis en voi suositella tätä elokuvaa kenellekään, ei se ehkä ihan ansaitse sitä. Ellei sitten vaan satu tykkäämään tosi tyhmistä elokuvista..

Viidentenä leffana katseltiinkin Kick-Ass. Viime kuu meni näköjään lähinnä kattellessa siis päättömiä, joskus nähtyjä komediaelokuvia. Koska siis Kick-Ass kuuluu aikalailla samaan kastiin. Muistin elokuvasta jotain, mutta aika pitkälti se oli melkein kuin uusi elokuva. Ja siis tää oli yllättävän hyvä! Sekotin tätä välillä Superhero Movieen, koska oli tosiaan aika samaa kaavaa noudattava, ja odotin siis joitain tiettyjä kohtauksia, jotka olikin siis tässä toisessa elokuvassa, eikä tässä mitä nyt katsottiin.. Huh, typerän pitkä lause! Tykkäsin siis silti kyllä paljon ja olisin halunnut katsoa Kick-Ass 2:sen samantien! Mutta ei, ei liikaa elokuvia yhdelle illalle. Mutta...

...Kuukauden kuudes elokuva oli Kick-Ass 2. Katottiin se vissiin seuraavana viikonloppuna. Yleensä jatko-osat on surkeampia kun edeltäjänsä, mutta mun mielestä tässä ei tullut semmosta efektiä. Nää oli molemmat hyviä! Tää jatko-osa oli mulle vielä täysin uusi. Ja kyllä, on hyvin paljolti katsomisen arvoinen, jos joku miettii vielä, että kannattaako sitä katsoa.


Siinä oli elokuvaosasto. Seuraavaksi voitaisiin vähän käydä läpi kaikkea muuta sälää. 

Viime kuussa siis vilkuilin Putousta, kyllä, kyllä minä katson sitä. Vaikka siis on todettava, että meneillä on kaikista surkein kausi kaikinpuolin. Sketsihahmot oli toinen toistaan huonompia ja se ei todellakaan johdu siitä, että minä olen vain vanhentunut. Tota sarjaa vissiin vaan yritetään kokoaika pakottaa nuoremmille ja nuoremmille unohtaen sen, että seassa voi olla meitä, jotka on katsonut Putousta ihan ensimmäisestä kaudesta alkaen. Voi olla, että jos seuraavalla kaudella onnistutaan vielä alittamaan rima, niin minä putoan myös siinä vaiheessa pois.

Yökatselussa meillä on vieläkin Ihmeidentekijät, mihin siitä nyt pääsisi? Eiran yövuorot vaan sotki sen katselemisen taas jotenkin ihan täysin ja vaihettiin siihen, että katotaan illalla ennen nukahtamista vähän Possea. Posse on, hmm, ihan ok. Mä en vaan ole kovinkaan suuri niiden stunttien fani, joten tää Posse-kausi on vähän taas pitkästyttävä. Mutta mitä mä voisin katsella hyvinkin mielelläni, on ne kaikki sätkyukot, suihku-/biisirallit ja muut jekkuilut. Ne uppoo meikäläiseen, ja mun puolesta kaiken muun voisi karsia pois siitä ympäriltä aikaa viemästä.

Hmm, Netflixiä ei ole tullut katseltua.. Tai pakko kai se on myöntää, että vilkuilen sieltä aina välillä Pokemonia. En mitenkään säännöllisesti! En! Ehkä.. Se on enempikin niin, että jos mulla on joku oikein tylsä ja hiljanen hetki, niin voin hetken sitä katsella, pari jaksoa vaikka. Minkä mä voin sille, että se on joskus aikoinaan ollut yks mun ihan lempparijuttu ja en vieläkään ole päässyt siitä yli! Ja siis kun vieläkin sitä vaan jatketaan, niin tottakai mä tahdon tietää miten juoni etenee! Vaikka nyt kun ajattelee.. Mä olen kohta 30v.. Mitä sitten! Ite keräätte muumimukeja, nönnönnöö.

Oho, karkas. Ei muumimukeissa mitään vikaa ole, älkää suuttuko.


Ja siinä taisi olla se kuukauden silmäilyt! Ei kaiveta yhtään syvemmälle enää tätä kuoppaa tässä. Se on sitten seuraavaan merkintään ja näinpäinpois!

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)