19. toukokuuta 2019

Viikko 19

Mä mietin ihan, että kannattaakohan mun edes kirjottaa tällä viikolla tätä viikkoa nippuun.. Mennyt viikko oli meinaan todella ykstoikkonen ja sain jotenkin tosi vähän ylimäärästä aikaseks. Mutta kun tähän on ryhdytty, niin tämä hoidetaan kunnialla.

Maanantaina, ja taas huti.. Eli siis tiistaina alotin viikon, koska muuten mulla olisi ollut vaan yhden päivän mittainen viikonloppu ja sehän ei käy. Eli tiistaina lähinnä vaan perussiivous ja työpaikkapalaveri.

Keskiviikkona perussiivouksien jatkamista ja.. Niin, ja vein mä hieman ensiaputarvikkeita paikasta a, paikkaan b.

Torstaina taas perushommia. Siivosin ensin toisella paikalla ja sit siirryin toiseen paikkaan, jossa hieman jatkoin maalivarastohommaa, tai oikeestaan sen suunnittelua.. Sit keskustelin hetken aikaa Janne Katajan kanssa siitä, että hän on saunonut joskus saunassa, johon olen maalivarastoa väsäämässä.


Noin, viikko paketissa. Mä tajusin hyvin pitkän pohdinnan jälkeen, että viime lauantai oli mulle tuplavuoro, ja että se oli muutenkin ylimääränen päivä sille viikolle. Joten siitä tuli 10 tuntia ylitöitä, joista olin ottanut 5 tuntia pois jo sitä edeltävällä viikolla ja tän lopun 5 tuntia otin nyt perjantaina.

Joo, hmm, silleen. Onpas minulla tässä lyhyt blogimerkintä..


No mä voin kertoa teille yhen jutun! Mä siis työskentelen paikassa, jossa mä törmään Janne Katajaan lähes jatkuvasti. Se on teeveestä tuttu ja kaikkea, joten se näyttää tutulta. Mä oon yrittänyt välttää sitä tilannetta, että moikkaisin sille randomisti jossain, vaan sen takia, että se on tutun näkönen. Kerran mä sen sitten tein, mutta ei se onneks ollu niin paha kun olin ajatellu. Mitä pahaa vois seurata ihmisen tervehtimisestä?

Nyt mä oon moikannut sille randomisti ja keskustellut hetken sen kanssa saunasta, joten mä voin varmaan luopua vahinko morjestamisen pelosta? Eiks me olla jo ihan tuttuja?

No joo, tommosta täytetekstiä vaan.


Mitenköhän mä tätä vielä vähän venyttäisin? Tai onko se enää tarpeellista? Alkaahan tää olemaan jo ihan tämmösessä "kannatti avata linkki"-pituudessa. Sisältö on vaan vähän eri asia. Kyllä mä siis yritän nykyään miettiä paljon sitäkin, että jos joku tän linkin aukasee, niin onko tää ollut sille kannattavaa.. Harvemmin saan kaikkia kriteerejäni täytettyä, mutta pituutta voi onneks aina venyttää tavalla tai toisella. Huomaatteko? Edelleen te vaan luette tätä, vaikka mä vaan jaarittelen pidentääkseni tätä merkintää.

Tähän tämmönen väli, koska sit te ajattelette, että nyt alkaa tulla jotain oikeesti mielenkiintosta luettavaa, mutta ei, tää on tätä samaa. Aika hauskaa vai mitä? Miks mä edes tein näin? Tää karkas ihan lapasesta ja nyt mä lopetan tän oikeesti.

Vai tuleeko tähän vaan uusi väli ja sama jatkuu? No ei, tää merkintä laitetaan nyt purkkiin. Vaan minkälaiseen purkkiin tää olis hyvä laittaa? Hmm, mietitääs sitä hetki. Ei vaan, mä oon ihan liian väsynyt, mä heräsin joskus viiden aikoihin ja tekis mieli mennä jo takasin nukkumaan. Ja tää vaan jatku vahingossa vielä lisää. Nyt, heippa!

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)