1. heinäkuuta 2020

Eriväriset kuukaudet

Tervetuloa tähän juuri alkavaan heinäkuuputkeen! No ei vaineskaan. Mulle vaan jotenkin jäi kauheesti päälle toi, että joka päivä on kirjoitettava. Tänään mä oon jatkuvasti miettinyt sitä, että "koskahan mä tänään kirjottaisin jotain.."

Ja vaikka mikään ei pakottanutkaan kirjoittamaan, niin kirjoitan silti. En tiedä mitä, mutta kirjoitan silti. Voisin tehdä jotain muutakin, mutta kirjoitan silti.


Mulla oli äsken jotain ihan oikeeta asiaakin, hmm, mitähän se oli.. Eiku joo! Mä en tiiä oletteko te huomanneet, mutta koko kesäkuun käytin blogin näissä otsikko- tai kansikuvissa – mitä nuo nyt ikinä onkaan – oikeestaan vaan vihreetä väriä. Se oli ihan tarkoituksellista kyllä.

Mä joskus tutkin semmosta asiaa, että onko jokaiselle kuukaudelle olemassa ns. oma värinsä. Ja siis kyllä on. En tiedä onko ne mitenkään virallisia, mutta siis netistä löytyy väri jokaiselle kuukaudelle – mitä netistä nyt ei löytyisi..

Ne värit oli mulla käytössä jo vuoden 2019 blogikoostetta tehdessäni. Sitäkään te ette varmaan huomanneet silloin, tai tajunneet. Mutta mitä mä nyt ajan takaa, on se, että mä alan käyttämään noita ns. oikeita värejä nyt oikeina kuukausina. Kesäkuussa oli vihreä, tässä kuussa, eli heinäkuussa kansikuvien tekstit tulee olemaan oranssihkoja.

Ja koska olisi tosi tylsää käyttää vaan yhtä sävyä siitä väristä, niin mä olen päättänyt sallia itselleni kaksi sävyä per kuukausi. Okei, poikkeuksiakin tulee varmasti, koska oon kova säveltämään noiden kuvien kanssa aina, mutta pääpiirteittäin yritän pysyttäytyä kahdessa sävyssä.

Värit kuukausille.
Näissä väreissä on pari kohtaa mitä en välttämättä täysin tajua. Ja siis painotan, että nää ei oo mun keksimät. Mä haluaisin, että joulu olisi punainen, mutta se on tämän mukaan valkoinen. Heinä- ja elokuun värit on mun mielestä väärinpäin, koska tollein tohon tulee tommonen ihmeellinen.. No, siis katsokaa nyt sitä.. Touko- ja kesäkuu on vihreitä, mutta sitten tulee oranssi heinäkuu, jonka jälkeen taas vihreä elokuu ja sitten taas johonkin ruskeaan päin menevä syyskuu. Eikö voisi olla vihreät putkeen ja sitten alkaa taipua oranssin kautta synkemmäksi? No, minä nyt menen näillä, koska nämä olen netistä aikanaan löytänyt.

Ja hei, sitten mulla tulee itseasiassa näiden värien kanssa pienoinen ongelma.. Koska siis, mun pää tahtoisi myös, että vaihdan joka kuukausi blogin väriteemaa kuukauden värin mukaan. Koska siis tää innostus näihin eri värisiin kuukausiin lähti siitä, että halusin päivittää mun blogin ulkoasun kesäiseen ja silloin etsin uudestaan nämä värit esille ja nappasin siitä ton kesäisen sävyn tänne. Ja nyt kun siirrytään heinäkuuhun, niin mun on hyvin vaikea antaa tän kesän värin jäädä hallitsemaan ulkoasua..

Mutta tiedättekö kuinka työlästä olisi joka kuukausi vaihtaa tää teema? No, se olisi aika työlästä. Ja tavallaan niin turhauttavaa. Periaatteessa olisi siis oikein mukavaa jos vaihtaisin blogin väriteeman joksikin ihan muuksi.. Mutta en sitäkään nyt juuri jaksa. Ehkä sitten joskus. Ehkä ei pohdita tätä asiaa nyt, koska.. Ei vaan jaksa.


Tää merkintä nyt oli tämmönen, mikä ei todennäköisesti ketään kiinnosta, mutta mun on hyvä näitä omia turhiakin keloja joskus laittaa ylös. Tää on myös niitä harvoja merkintöjä, joista ei tule minkäänlaista ilmoitusta Facebookissa blogiani seuraaville, koska en jaksa nähdä sitäkään vaivaa. Jos tätä luet, olet tänne eksynyt omatoimisesti, ja hatunnosto siitä.

Eikä muuta lisättävää.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)