12. marraskuuta 2010

Skavabölen Pojat

Onko kukaan nähnyt moista elokuvaa? Itse katsoin sen juuri äsken. Tarina oli kerrassaan mielenkiintoinen, mutta kun nyt tarkemmin ajattelee, niin en kyllä ymmärtänyt yhtään mitään. Elokuvalla ei vissiin ollut minkäänlaista ideaa?

No, mielenkiintoinen kuitenkin. Kokoajan pelkäsi elokuvan loppuvan. Olisi halunnut sen jatkuvan ja jatkuvan, mutta pah, sieltä se loppu tuli sitten viimein. Toisaalta aika tunteitanostattava elokuva, mutta toisaalta olisi kaivannut jotain lisää.

Siinä vaiheessa kun ne pojat asui vielä äitinsä luona Kauniaisissa, pyöri naapurintytöt mukana elokuvassa. Olisi ollut ihan kiva nähdä, mitä niille oli sitten loppupeleissä tapahtunut. Koska siis se hyvästi-tilanne oli sellainen, no, jätti mielikuvan siitä mitä lopussa voisi tapahtua, mutta pöh. Naapurintytöt katosi elokuvasta pienen nimittelyn ja rakkauskirjeen jälkeen, se ei ollut oikein hauskaa. Olisin toivonut tähän jotain pientä extraa.

Mutta, hmm. Toisaalta suosittelen katsomaan elokuvan, mutta toisaalta en. Kuvittelen jotenkin, että tästä elokuvasta joko pitää tai ei pidä. Vaikka siis itse jäin siihen välille, mutta mä nyt olenkin hieman outolintu. Elokuva on outo, mielenkiintoinen ja tylsä. Onko se sitten hyvä elokuva? Niin, ota siitä sitten selvää.

Terveisin,
Hyvingen Tekko

p.s. Jos itse saisin joskus elokuvan käsikirjoittaa, niin tekisin siitä tämän tyylisen elokuvan. Osittain elokuva käsittelee lapsuutta ja toisinaan sitten nykyhetkeä. En tiedä mikä tälläsissä elokuvissa viehättää, mutta tälläset on vaan omalla tavallaan niin hyviä. Suosittelen kaikille, että kannattaa kattoa sellanen elokuva kun "Mitä meistä tuli". Se on loistavuutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)