11. marraskuuta 2010

Voi peeveli

Nyt on torstai, sitten on perjantai, sitten taas lauantai ja tämän jälkeen seuraa sunnuntai. Ja mikä tämän tarkoitus oli, niin se, että sunnuntai on 32. tupakkavapaa päivä. Ja sen jälkeen minulla on siis oikeus maistaa vaniljasikaria, right?

Mutta tosiaan, jos ei juteltaisi tupakasta enää, koska oli mulla ihan oikeeta asiaakin. Eli, vaikka "kakkosilla" onkin hyvin mukavaa yleensä, niin voi sitä v-tutuksen määrää kun aamulla tajuaa, paljon rahaa on oikeesti mennyt. Ei pelkästään ne drinkit, joita saa 2€ / kpl, vaan myös kaikki muut kustannukset, kuten kebab ranskalaisilla ja taksimatka kotiin.

Sen tosin nyt päätin, että en ihan heti ole uudestaan menossa. Ensinnäkään ne kakkoset ei sovi mulle taloudellisesti ja toisena ne drinkit siellä, mitä yleensä siis juon, on maitopitoisia ja se ei sovi minun herkälle vatsalleni. Muuten olisin voinut kävellä Amarillosta kotiin, mutta hyppäsin taksiin ihan sen takia, että Amarillossa ei ole toimivia vessoja. Mielenkiintoistako? Kyllä.

Mutta vakavasti ajatellen voisin sanoa, että tämä kaveri jättää keskiviikkona ryyppäämisen niille, jotka sen paremmin hallitsee. Sama asia todennäköisesti perjantainkin suhteen. Siis ei sillä, ettäkö perjantaikännit loppuisi, vaan sillä, että baareissa juokseminen loppuu toistaiseksi kokonaan - mitä nyt Lucky Pubiin saatan joskus mennä värssyn jos toisenkin vetämään.

Mutta joo, se siitä. Minä jatkan tietokoneen tyhjentämistä ja putsaamista.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)