25. maaliskuuta 2016

Minulla on nälkä #6

Hei ihmiset. Mä nyt luovun tosta tyylistäni joka viikko ilmottaa muutosprosentit. Mä huomasin, että meiän vaaka ei todellakaan ole sieltä luotettavimmasta päästä.

Äsken otin aamupainon ja sen mukaan olin ensin laihtunut 2 kiloa. En uskonut sitä ja nousin vaa'alle uudestaan, nyt se näytti, että olisinkin laihtunut vain kilon. Otin kuvan siitä ja tulin kirjaamaan tuloksia ylös. Salama oli piilottanut yhden kohdan numeroista ja päätin, että otetaan nyt selvempi kuva vielä, ja tällä kirjausreissulla mun paino olikin noussut viime viikosta 2 kiloa. Keskiarvon mukaan olisin siis viime viikon painossa.

Ei sekään silleen huono ole, koska lihasprosentti oli kuitenkin noussut.

Sen sijaan, että nyt rupeisin sen tarkemmin puimaan noita numeroita, niin kerron teille vähän mun viikon kuntoilusta.

Mä en tosiaan oo vielä ottanu sitä ihan niin tarkaksi, mutta mä oon pyrkinyt siihen, että joka toinen päivä polkisin kuntopyörää 15 minuuttia. Siinä saa hyvän hien pintaan, jonka jälkeen on hyvä treenata vähän kahvakuulilla. Mä en tiedä kuinka tehokkaita noi mun "omakeksimät" liikkeet on, mutta oon kuitenkin onnistunut vakiinnuttamaan 4 liikettä, joita toistan 10-20 kertaa (20+10+10+10 ja joskus toinen sarja).

Ei se liikunta siis vielä kovin suurta ole, mutta on se sentään jotain verrattuna aikasempaan. Ainut liikunta mitä ennen tein, oli se kun kävelin yhet rappuset alas tupakalle muutamia kertoja päivässä.

Ja sitten on yksi asia mitä olen pyrkinyt lisäämään "hyöty"-muodossa. Jos joku pyytää jonnekkin, niin kyllä se ennen oli vähän niin, että "ei, en jaksa". Nyt jos joku pyytää johonkin niin pyrin lähtemään, koska siinä tulee sitten käveltyä. Muutenkin musta tuntuu, että paikallaan pysyminen ei ole enää niin läsnä kun "edellisessä elämässä".

Jaksamista on siis tullut jossain määrin lisää. On se tosin vieläkin aika alhaalla, mutta ainakin suunta on sentään oikea.


Mutta tosiaan, mä huomasin semmosen jutun, että tää mun elämäntaparemontti on jostain syystä mun päässä yhtäkkiä kääntynyt laihdutusprojektiksi. Ja mä en nyt oikein tiedä onko se hyvä. Kuitenkin alkuun mietin, että on se hyvä plussa jos paino putoaa siinä sivussa, mutta nyt se tuntuu olevan se päätavote.

No, tällä nyt kuitenkin mennään ja katellaan noin kolmen viikon päästä niitä muutoksia sitten tarkemmin - ellei teillä ole mielenkiintoa kuulla niistä useammin.

Terveisin,
Tekko

2 kommenttia:

  1. Jos tuo painonpudotus tuntuu jollain tapaa ahdistavalata nii älä muistuta itteäs siitä painostas koko ajan. Eli unohda se vaaka ja nauti siitä pienestäkin jaksamisesta mitä oot saanu, ruuan ja kuntoilun avulla. :)

    -WWL

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se lähti niin hyvin tippumaan alkuun, että siitä sit jotenkin vaa haltioitui. :D Mut kyl se pitäs osata jättää toisarvoseks, koska se ei kuitenkaan ollut se pääpointti tässä. Ehkä mä vielä osaan sisäistää sen. Kyllä mä nautin tästä silti, vaikka se paino välillä vähän vinoiliskin. :D Onhan tää nyt hienoo olla ehkä parhaimmassa kunnossa koko aikuisiällä.

      Poista

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)