15. tammikuuta 2019

Helppo uhri + löytö kirpputorilta

Mä aattelin nyt tehä tämmösen vähä erilaisen blogimerkinnän. Mä taistelin kyllä pitkään vastaan, että en tekis tätä, mutta päädyin nyt kumminkin ilmeisesti tekemään. Mulla ei ole ollut tapana tehdä mitään tuote-esittelymerkintöjä, mutta tää on vähän niinku semmonen.

Mä oon vähän helppo uhri kaupoissa, jos on tullut joku uus tuote. Esimerkiksi vaikka Fazerilta tai Maraboulta.. Tällä kertaa ei oo kyse kummastakaan niistä, mutta on yks melkein pahempi ku uudet suklaat – ja ne on uudet purkat! Mun on aina pakko testata kaikki uutuusmaut.

Viime viikolla kävin kaupasta hakemassa evästä työpäivän aikana, ja tottakai kassalla huomasin todella houkuttelevan purkkapussin. Mä oon siis aika heikkona semmoseen komboon, mikä sisältää suolaista ja makeaa.. Ja purkkapussissa luki suolainen kinuski.. Mukaan!


Tää on alkuun vähän, no, kummallinen makuelämys. Hetken kun sitä kuitenkin jaksaa jauhaa, niin se maku tasottuu silleen kivasti ja siitä tulee todella hyvää. Mutta koska purkkaa ei muka kuulu jauhaa montaa tuntia, niin se maku kyllä katoaa aika vikkelästi. Ei kuitenkaan niin vikkelästi kun..


..Aakkoset-purukumista. Toi on ihan kiva, että siellä on erivärisiä ja tälleen, mutta kun se maku ei säily kun ihan pienen tovin. Vihreet on hyviä, punaset on hyviä ja mustat on hyviä joo, mutta ne on hyviä vain hetken.. Ja sit se ei maistu miltään. Tossa edellisessä, eli siis toi suolainen kinuski-purukumissa, maku häipyy hiljalleen miellyttävästi. Aakkosista se vaan häviää täysin yhtäkkiä kokonaan epämiellyttävästi.

Suolainen kinuski-purukumi taitaa olla nyt mun uusi suosikki. Aakkoset ei päässyt edes top 3:een. Aakkosista täytyy vielä muistaa mainita se, että olen kokeillut myös kombottaa noita. Punainen ja musta, vihreä ja musta.. Ei se toimi silti. Tää on hyvin tarkkaan tutkittu juttu ja Aakkoset on vaan huono purkkamaku.


Ja nyt se oikea syy miksi mä aloin kirjottamaan. Mä tein tänään elämäni ensimmäisen isolta tuntuvan kirpputoriostoksen. Mä meinaan joskus tykästyin Stabilon valmistamiin.. Onks noiden nimi nyt sitten Point 88? No kuitenkin, noihin tommosiin supermahtaviin huopakyniin.

Mä ostin itelleni tossa viime vuoden alussa ekat omat Stabilot ja sain jopa yhden niistä tuhlattua vuoden aikana tyhjäksi. Mä vaan jotenkin niin tykkään kirjottaa noilla. Ja olihan mun pakko ostaa sitten Eirallekin Stabilot, koska haluan levittää Stabiloiden ilosanomaa.. Hmm, tai jotain.

Kuitenkin siis, mä oon aina välillä käyny Suomalaisessa Kirjakaupassa kuolaamassa uusia Stabiloita. Uusia hienoja värejä, mm.. Saispa ne kaikki.

Kirpputorilla tuli tänään sitten vastaan tämä:


Okei, ensinnäkin on riski ostaa tämmösiä tuotteita kirpputorilta, koska jos nää olis ollut lapsen käytössä edes hetkisen.. Nää olis kyllä tuhottu. Sitten sieltä vielä puuttui kolme kynää.. En tiedä puuttuiko alunperin, vai onko sieltä joku käynyt napsimassa mukaansa, koska toi ei ollut kunnolla kiinni..

Pikainen laskutoimitus: Jonkun tiedon mukaan tämmönen kokoelma on maksanut uutena 17,95 €. Se jaettuna 25, saadaan kappalehinta kynälle, joka on 0,718 €. Kirpputorihinta oli koko setille toi 2,80 €, eli mä olisin saanut sillä hinnalla vain neljä kynää todellisuudessa. Nyt mä sain 22 ja mua ei harmita toi, että sieltä puuttui 3.

Mä sanoinkin Eiralle tossa kun ajettiin kotiin päin, että mä olisin ihan tyytyväinen jos tosta paketista edes kolme toimii, se olis kumminkin ollut melkein hintansa arvoinen. Suurin yllätys oli siinä, että noi toimii kaikki! Mä sain 22 toimivaa Stabiloa hintaan 2,80 €! Tolla lasketulla kappalehinnalla mä oisin saanut pulittaa näistä kynistä 15,79 €.. Säästin 12,99 € ja olen onnellinen "vähän käytettyjen ohuiden huopakynien" omistaja!


Ja vielä yksi juttu! Tai no kuva, ja vähän juttua päälle:


Mä piirsin tässä eräänä päivänä itelleni tämmösen "peliavatarin". Eikö ole kiva? Ja ettei ketään jäisi häiritsemään, niin avatarilla on kädessään puhelin, jossa pyörii peli nimeltään "Digfender". Pitkästä pitkästä aikaa piirsin ihan perinteisesti paperille ja sen jälkeen digitaalisesti.. No joo, puhelimella otetun kuvan päälle. Ei ole skanneria, ja kyllä tää näinkin toimii.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)