11. elokuuta 2019

Jokaiselle jotakin (Heinä-elokuu)

Enpäs ollenkaan tajunnutkaan, että mennäänkin jo reippaasti elokuun puolella. Olis varmaan siispä aika niputtaa toi heinäkuu jotenkin? Tai semmonen tapa mulle on nyt ilmeisesti muodostumassa, koska olen liian laiska kirjottamaan kaikkea erikseen. Viime kerralla sanoin, että ilmeisesti tapahtuu vaan liian vähän, enkä saa niistä omaa merkintäänsä, mutta nyt paljastan kaiken; olen vain laiska.

Tai no siis silleen laiska, että mulla on taas kerran yksi asia mihin tuhlaan mun kaiken energian; työt. Töiden jälkeen on ollut vaikea jaksaa enää muuta kun vaan olla ja levätä. Ja välillä vähän pelata The Sims 4. Mutta mikäs siinä, työ on ollut mieluisaa ja siellä viihtyy.


Töistä: Monikaan asia ei ole muuttunut sen mun Lippuja ja makkaraa-merkinnän jälkeen, joten aika samoilla mennään vieläkin, toistaiseksi. Haluisin vaan ehkä jatkaa tätä kesää ja kesäteatteria vielä muutaman kuukauden..

Vaikka kesäteatterilla kaikki päivät on kaavaltaan samanlaisia, niin on ne silti kaikki täysin uniikkeja. Edelleenkään en osaa arvioida kuinka monta makkaraa kukakin syö, mutta ei mua vieläkään ole siitä tuomiolle viety. Ne on työntekijöille ja näyttelijöille ne ylimääräiset.

Ens viikonloppuna olisi tosiaan viimeiset näytökset ja sen jälkeen pitäisi palata takaisin normaalien työtehtävien pariin. Mitähän ne oli? Hmm, ei vaan, muistan kyllä mitä mun pitää tehdä. Kävinhän sitä taas yksi päivä taas tekemässä. Paikat tuli puhtaaksi ja.. Niin, paikat tuli puhtaaksi.

En muista olenko kirjottanut tänne vielä siitä kun alotettiin uusi lavasteiden rakennusprojekti? Syksyllä on tulossa näytös, johon tarvittiin vähän massiivisemmat lavasteet, joten ollaan tehty sellaisia aina kun ollaan keretty. Vaan kävipä ilmi, että kaikki ne käytetyt työtunnit voi valua kaivoon. Meistä riippumattomista syistä vieläpä. Toivotaan nyt vaan kaikki peukalot ja pottuvarpaat pystyssä, että päättävät tahot saa meidän kannalta fiksuja ratkaisuja aikaan. Olisi ikävä purkaa se kaikki.


Alle 2000 kcal: Mä en ole unohtanut sitä! Ajatelkaa! Mä olin ihan varma, että kun lakkaan pitämästä ruokapäiväkirjaa, niin kaikki vaan lässähtää. En tosin nyt tiedä oonko pysynyt alle sallitun rajan, vai onko mennyt monestikin yli, mutta ainakin mulla on toi ruokailurytmi pysynyt. n. 3 tunnin välein syön, pari kertaa päivässä isommin ja niihin muihin väleihin jotain pientä.

Välipalapatukoista on tullut oikein hyviä ystäviäni. Ne on semmonen kiva pieni, yleensä jopa kovin hyvänmakuinenkin, välipala, joka siirtää nälkää hyvin seuraavaan syöntikertaan. Eikä ne edes maksa paljon. Noin viikoksi semmoiset saa alle 10 eurolla. Kyllä, ostan isoja paketteja kerralla, koska se on ehkä helpompaa ja kai siinä jotain säästääkin. Ja koska niitä patukoita on vaikka minkä makuisena ja värisenä, niin joka viikolle voi melkein ostaa jotain uutta! Ei kerkeä kyllästymään.

Hmm, ainut mikä on saattanut joskus vähän haitata rytmiä on se, että kun tosiaan joskus niitä makkaroita jää yli sieltä kesäteatterilta.. Joskus on tosiaan pakko sitten syödä itsekin, eikä ne ole osunut oikeaan tuntiin.. Ehkä ne ei kuitenkaan ihan koko projektia pilaa.. Eihän?

Ja yks juttu mikä pitää muistaa sanoa; mä olen pysytellyt kaukana sipseistä! Halut on ollut suuret, mutta oon onnistunut välttämään ne! Tai no.. Lasketaanko kana-tacosalaatissa olevat nachot? Miksi sitä muuten kutsutaan kana-tacosalaatiksi, vaikka eikö ne sipsit sielä olekin nachoja? Kuitenkin, niitä on tullut syötyä kyllä, mutta tosiaan vain salaatissa! Eikö se ole kuitenkin ihan hyvä puolustus? Onhan?


Heinäkuun silmäilyt: Nyt on keretty katsomaan muutama elokuvakin, huh! Heinäkuun ensimmäinen elokuva oli Oikeesti aikuiset (Grown ups), joka siis oikeesti yllätti. Ja siis vielä positiivisella tavalla. Tää menee kastiin "Ronin kanssa katsotut", niinkuin itseasiassa jokainen näistä, mutta siis nauratti meitä molempia. Pitkästä aikaa taas semmosta snadisti aivot narikkaan meininkiä. Toimi, toimi tosi hyvin.

Toinen elokuva kantaa nimeä Oikeesti aikuiset 2 (Grown ups 2). Ja siis tiedättekö mitä? Yleensähän jatko-osa on huonompi kun edeltäjänsä, mutta musta tuntuu, että naurettiin tälle elokuvalle vielä enemmän kun edeltäjälleen. Jatkoi samalla kaavalla kun edellinen, mutta vei sitä jotenkin vielä pidemmälle.

Vielä yksi elokuva mikä saatettiin ihan loppuun asti, elikkäs Your Highness. Mä olin ihan varma, että tää leffa vois olla tosi hyvä, mutta ei se sitten ollutkaan. Paljon oli potentiaalia hyväksi elokuvaksi, mutta ei se koskaan oikein käynnistynyt. Muutamat kohdat mua jakso naurattaa, mutta musta tuntuu, että Roni katso koko elokuvan taas sillä "mitä sä oot mennyt valitsemaan?"-ilmeellä.

Yritettiin alottaa vielä yhtä elokuvaa, nimeltään Shaft, mutta se jäi kesken. Piti katsoa toisena päivänä, mutta sitä toista päivää ei ole vielä tullut. Ehkä vielä joskus?

Hmm, mitähän vielä.. Eiku hei, löysin Netflixistä yhden mun lapsuuden suosikkisarjan – Katto Kassinen! Sitä silleen puolihuolimattomasti katselin ja vain todetakseni sen, että se päähenkilö, eli Kassinen itse, on aika omahyväinen piip. Sillä on kaikkea sadoittain enemmän kuin muilla ja hän on paras kaikessa. Kaikkea sitä on lapsena katsonut tajuamatta oikeestaan mitään. Ääninäyttely on kyllä hyvää kyseisessä sarjassa, eikä se siis mitenkään huono ole muutenkaan. Jotenkin vaan ärsyttävä se päähenkilö.

Se Stranger Things S3 tuli katsottua ja.. Ainiin! Orange is the New Black ja viimeinen tuotantokausi! Olin odottanut, mutta niitä odotuksia ei ihan täytetty. Se lässähti kasaan ja jätti ehkä liikaa kysymysmerkkejä. Odotin viimeiseltä kaudelta paljon enemmän ja sain tämän? Ei hyvä juttu lainkaan. Jos tää ei ois ollu viimeinen tuotantokausi niin sitten se olisi toiminut, mutta nyt se vaan.. Ei. Ei, ei ja ei.

Siinäpä kai ne tärkeimmät?


Muuta mukavaa: Ei ole. No siis tosiaan se uusi tietokone saapuu mahdollisesti tulevalla viikolla ja sitä nyt odotan.. Tai oikeestaan eniten odotan sitä, että pääsen pelaamaan The Sims 4:sta vähän tehokkaammalla koneella. Nyt toi pelaaminen on ollut sitä, että jos siihen lävähtää latausruutu, niin siinä menee noin 5-10 minuuttia.. Se on tosi nihkeetä. Ja välillä kun on pelannut pidempään ja muisti huutaa apua, niin mun simit saattaa seistä paikallaan, mutta kello ja tarpeet juoksee. Se on huono.

Ja siis kyllä, nyt on aika vahvasti The Sims-kausi. Kaikki tyhjät välit kun en ole töissä tai lepäile, täytän Simssillä. Voitte sanoa mitä haluatte, mutta minä pelaan minun nukketalopeliä niin kauan kun se mua huvittaa. Ja sehän huvittaa!

Hmm, eikai lisättävää.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)