16. toukokuuta 2020

MON: Viidestoista

Taas uus viikko takana. Ja siis todella hyvä viikko, vaikka aluksi vaikutti pahalta. Nyt mennään nopeiten ikinä suoraan tuloksien pariin!

La-su +-0, su-ma +1,4 kg, ma-ti +-0, ti-ke -0,8 kg, ke-to -0,5 kg, to-pe -0,7 kg ja pe-la -0,5 kg.

Kuten näette; alku oli suhteellisen katastrofaalinen. Ensin ei lähteny yhtään ja sit pamahtikin hirveesti takasin. "Se on huomenna pois" ajattelin, mutta ei, seuraavana päivänä ei lähtenyt vieläkään mitään.

Kerrottakoon siis, että mä huijasin sunnuntai-iltana. Mä pidin sipsi-illan ja söin siis vielä kello 21 jälkeen. On paljon puhuttu, että näissä laihdutushommissa kannattaa aina pitää tämmösiä ns. huijauspäiviä, mutta nyt multa meni kyllä täysin maku niihin. Sipsit oli toki hyviä, mutta en tiedä oliko ne sen arvosia, että mun mielenterveys kärsi seuraavana päivänä..

Sit mä ajattelin, että ei varmasti tullut 1400 grammaa jäädäkseen, vaan nyt ne on jotenkin saatava pois. Säät ei ole antanut armoa, että olisi päässyt rullaluistelemaan, joten mä tyydyin ihan vaan kävelylenkkeihin. Aamulla koiran kanssa noin 2 km ja illalla toinen noin 2 km. Vaikuttaa vähältä, mutta selvästi siitä jotain apua on ollut.

Paino lähti putoomaan taas. Ja vielä ihan kunnolla omasta mielestä. Viikkotulos on huonosta alusta huolimatta -1,1 kg.

Viime viikolla olin onnistunut antamaan teille jotenkin väärän kokonaistuloksen, mutta ei se sillon heittänyt kun 200 grammaa. Olin siis merkannut -15,1 kg, vaikka se oli oikeesti -15,3 kg. Aina välillä tapahtuu joku pieni laskuvirhe ja sit se vaikuttaa tulokseen niin kauan, kunnes lasken alkupainon ja nykyisen painon eron. Nyt kun se on tarkistettu, ja nyt kun siihen lisätään tää tän viikon viikkotulos, niin yhteensä multa on painoa lähtenyt 16,4 kg.

Aika paljon ollaan tultu alaspäin melkein neljässä kuukaudessa. Ainakin sen verran, että ite osaan olla hyvinkin tyytyväinen. Tavotteeseen on kuitenkin vielä matkaa, joten ei voida vielä edes harkita tän blogisarjan telakalle laittoa. Joudutte siis kärsimään näistä vielä. Minä itse en näistä vieläkään kärsi, päinvastoin. Nää pitää mun motivaatiota yllä. Tulokset pystyy kirjottamaan selkeesti johonkin ja lukemaan selkeesti jostain.


Periaatteessa olisin voinut jättää tän tekemättä tällä viikolla, hauduttaa ajatuksia vielä viikon ja tehdä sitten kahdesta viikosta tämmösen, mutta no.. Tuli tehtyä nyt sitten jo. Hyvät tulokset aina inspiroi kirjottamaan, joten tässä tätä nyt sitten tuli.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)