11. helmikuuta 2024

⇝ Putous 16. tuotantokausi | Sketsihahmot #3

Nyt mä itseasiassa muistan sen isoimman syyn sille, että minkä takia mä joka vuosi lupaan olla katsomatta seuraavaa Putous-kautta. Se on noi äänestäjät. Mä tiedän, että koska mä en itse äänestä niin mulla ei ole lupaa valittaa tuloksista, mutta mä valitan silti. Ihmiset, teillä on todella huono huumorintaju, kai te sen tiesitte?

Tästä alkumarinasta voitanee siis päätellä, että ihan väärä hahmo sieltä eilen tippui. Kyllä, täysin väärä. Siellä oli ainakin 3 ilmiselvästi huonompaa! Musta olisi hirmuisen hauskaa kyllä tietää, että kuka siellä kerää eniten pisteitä? Tai no, eiköhän se ihan ensimmäinen ole ilmiselvä. Okei, lopetetaan tämä katkera tilitys ja mennään pistämään hahmot uuteen järjestykseen. Mä otan Kari Varaanin vielä mukaan tähän listaan, koska pitäähän teidän tietää miten se hahmo olisi sijoittunut mun listallani.


Seuraavan putoajan on ehdottomasti oltava Rekka-Liisa. Tää hahmo on jo nähty. Enää ei toimi "mul on nää"-hokeman vaihtaminen uuteen kohteeseen, varsinkaan jos kohteena on kynnet. En osaa edes sanoa mitään muuta. Miksi tämä hahmo on edelleen mukana?

Baby Burn nousi tässä sijoituksessa vain ja ainoastaan sen takia, että Rekka-Liisa onnistui tylsistyttämään mua hitusen verran enemmän. Tämäkään hahmo ei naurata, mutta oon alkanut löytämään sen syyn, että minkä takia tämä ei vielä tippunut.

Nolo iskä Aki ei säväyttänyt, ei todella. Tässä on vähän sellanen tilanne, että mä olisin halunnut tiputtaa tätä tässä listauksessa alaspäin, mutta en oikein pysty, koska siellä on jo huonompia. Tää hahmo ei mene eteenpäin ja turvautuu viikko toisensa jälkeen ihan samaan huumoriin. Voi olla, että mä olen ymmärtänyt sketsihahmot väärin, mutta ihan näin paikallaan junnaavaa sen ei kai kuitenkaan pitäisi olla?

Ennen kun selvisi kuka tippuu niin tein tätä listausta päässäni. Olisin tässä kohtaa tiputtanut Kari Varaanin tähän, mutta en kyllä kokonaan. Mun mielestä edelleen hauska hahmo ja olisi ehdottomasti täytynyt nähdä tämä kaveri kolmen parhaan joukossa. Tokihan se retkituoli-performanssi ei ollut silleen mitenkään erityisen hyvä, mutta kyllähän se nyt hieman hymyilytti ja se on hieman enemmän kun kolme edellä mainittua hahmoa.

Matti McConaughey taas jatkaa nousemistaan. Tämähän on kerrassaan mainio hahmo! Oon selvästi ymmärtänyt tän hahmon hauskuuden, koska katsellessani yöllä sängyssä Putousta muiden nukkuessa, mun piti varoa nauramasta muita herättävällä tavalla. Oman hauskuudenhan tuohon hahmoon tuo se, että toi Nicklas ei pysty oikein missään tilanteessa pitämään pokkaansa. Sen pitäisi olla huono asia tavallaan, mutta ei se ole. Naurattaa vaan enemmän.

VV Lahtinen ei ole jämähtänyt, joten sen takia tää hahmo nousi takaisin voittajan paikalle. Jotkut voi pitää huonona sitä, että sketsihahmon tyyli muuttuu kesken kauden, mutta tälle hahmollehan se oli kuin nenä päähän! En suoranaisesti nauranut tyylimuutokselle, mutta hahmon vieminen eteenpäin auttaa näissä mun listauksissa myös ihan yhtä paljon. Ja oli siellä myös semmosia juttuja, että hieman meinasin hihittää sängynpohjalla. Kerrassaan hyvä hahmo.


No, tästähän pääsee kyllä yli. Väärän hahmon tiputitte, mutta se on ollut vahvasti toistuva teema näillä nykyisillä kausilla. Mun huumorintajuni ei vaan ole samanmoinen kun muiden Putous-seuraajien. Tavallaanhan teitte vaan selvän kärkikaksikon valitsemisesta helppoa. Ja luvatkaakin, että viimeinen äänestys käydään Nicklaksen ja Köpin välillä! Eihän noilla muilla ihan oikeasti ole mitään asiaa finaaliin, eihän? Mä en ainakaan jaksa uskoa, että kukaan noista kolmesta toinen toistaan huonommasta hahmosta pystyy mitenkään enää yllättämään.

Terveisin,
Vesa-Matti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)