5. helmikuuta 2024

⇝ Putous 16. tuotantokausi / Sketsihahmot #2

Käsitellääs noi Putouksen sketsihahmot nyt uudestaan. Näitä oli viimeksi niin yllättävän kivaa kirjottaa, jotta miksei? Katselin tässä tänä aamuna Miion kanssa Putouksen uusimman jakson, joten nyt on vielä ihan tuoreessa muistissa sketsihahmojen kehitys, tai ainakin se miten ne mulle tällä kertaa upposi. Tokihan siis Miio ei kokoaika katsonut mun kanssa sitä vaan touhusi omiaan ja mulla saattoi sitten aina silloin tällöin jäädä jotain välistä, mutta kai mä jonkinlaisen käsityksen sain. Alan kirjoittamaan niitä tähän nyt huonoimmasta parhaimpaan, joten viimeisenä on sitten oma lempparini. Saatiinko selvyys kumpi mun lemppareista oli parempi? Lue loppuun.

Baby Burn ei vieläkään tehnyt muhun vaikutusta. Hahmo on kerrassaan tylsä, enkä tahdo nähdä sitä jatkossa. Tämän mä merkkasin siinä ekassakin jo ensimmäiseksi putoajaksi, eikä tämä vieläkään tehnyt mitään ihmettä, joten siellä pysyköön.

Rekka-Liisa ei myöskään ollut päässyt eteenpäin elämässään. Ehkä ainut plussa siitä, että viime kerralla rintavarustus oli "mul on nää"-juttu ja tällä kertaa ne oli aivot, joista hahmo sanoi "mul on nää" tms. Ei siispä jäänyt junnaamaan samaan läppään, vaikka samalla heitolla menikin.

Kolmas putoaja on tällä hetkellä mun mielestä nolo iskä Aki. Mulle tuli vähän semmonen fiilis, että tää on nyt jo nähty. Käytännössä ihan samat jutut kun aiemmin, eikä tarjoillut oikein mitään uutta. Harmi. Tässä olisi potentiaalia, joka me toivottavasti vielä nähdään. Tässä kohtaa pitäisi ehdottomasti käyttää enemmän arsenaalia jo, koska pudotukset on jo lähellä.

Matti McConaughey taas teki tällä kertaa vaikutuksen! Nyt mä löysin sen hahmon hauskuuden ja sehän on hauska. Ehdotonta kärkikolmikkoa! En tiedä vaikuttiko näyttelijän itsensä huvittuminen omasta hahmostaan siihen, että se näyttäytyi vielä hauskempana, mutta niin tai näin niin hyvä hahmo! En osaa sanoa tapahtuiko kehitystä vai enkö vaan edellisellä kerralla keskittynyt hahmoon tarpeeksi, mutta toistaakseni itseäni; nyt se hahmo toimi.

Ja sitten jännän äärelle! Tässä kohtaa mä sanoisin, että seuraavaksi putoaa VV Lahtinen. Hauskahan se oli edelleen, mutta ei tarjonnut tällä kertaa mitään uutta. Hahmoa pitäisi mun mielestä heti puskea eteenpäin, jotta saadaan siihen jonkinlainen tarina. Tarinoista mä pidän sketsihahmojen kohdallakin.

Kari Varaani on mun mielestä siispä tällä hetkellä hauskin hahmo. Se huumori on vähän semmosta, että ennalta-arvattavuus tavallaan katoaa kun ei mennä sieltä mistä aita on matalin. On tää sama malli nähty aiemminkin Putouksessa. Siis se, että hahmo tavallaan johdattelee johonkin itsestäänselvään, mutta sitten sieltä tuleekin jonkinlainen kierrepallo. Hauska hahmo, mitä siihen enempää lisäilemään? Karilta tuli myös tarinaa, joka ei ollut samanlaista kun aiemmin, joten kyllä, voittoon!


Värikoodaus menee siis niin, että keltaiset pysyy vanhoilla paikoillaan, punaiset putoaa alaspäin ja vihreät teki vaikutuksen. Tämä saattanee siis tulla seuraavallakin viikolla, koska tämähän on tosiaan pitkästä aikaa ihan hauskaa tämä hahmojen ränkkääminen.

Terveisin,
Vesa-Matti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)