3. huhtikuuta 2012

JF, hmm, kiitos ei.

Moiro! Hoksasin, että koska mulla on taas kerran tylsää, niin voisin kirjoittaa aikani kuluksi vaikka uuden blogimerkinnän. Nerokasta ajankulutusta.

Yks tän päivän suosituimmista suomalaisista Youtube-kanavista on varmasti tuo JustimusFilms. Mun mielestä se on ihan uskomatonta kuraa. Sanokaapa mulle, että "tee ite parempaa" niin voin nostaa teille hattua. Mun ei tarvitse tehdä parempaa, jotta voin sanoa, että joku on kuraa.

Ja kun mä sanon, että JustimusFilms on kuraa niin mä todellakin tarkotan sitä. Mä en käsitä vaan, että minkä takia siitä on tehty niin iso juttu? En ole nauranut yhdellekään pätkälle. (Joku voisi kysyä, että "miksi katsot?" niin voisin vastata, että koska mun on aina kokeiltava näitä mainstream-juttuja) Myötähäpeä tosin on ollut lähes aina mukana. Mä tiedän, että jonkun tekis mieli kommentoida tähän seuraavaks, et "relaa vähän ja älä oo noin vakava", kokeiltu on JF:n kanssa sitäkin.. Ei toimi. Ei yksinkertaisesti vain toimi.

Minkähän ikäisille ihmisille nämä kolme "humoristia" tekee näitä videoitaan? Mietin vaan, että ei niitä varmaan kattele kun mahdollisesti ala-asteikäiset ja jotkut valtavirran mukana menevät vähän vanhemmatkin. Mut siis kun mietin, että niitä videoita katselee mahdollisesti vain ala-asteikäiset, niin miksi videoissa pitää käyttää kirosanoja ja irstaita viittauksia "aikuisten asioihin"

Luuleekohan ne "humoristit" tekevänsä komediaa vain ala- ja yläasteen ohittaneille ihmisille? Olen silti melko varma, että kovin suurta kannatusta ei toi kolmikko herätä ammattikoulu tai lukio piireissä. Tosin, mahdollisesti ehkä lukiolaisiin uppoaa.

Ja ne niiden biisitkin.. Voin kertoa, että just äsken kuuntelin ton "Rantaleijonat"-kappaleen, koska halusin vähän tuntumaa tähän blogin kirjottamiseen. Mutta täytyy sanoa, että siinä on aika hemmetin hyvä taustamusa. Koko maailma romahtaa siinä vaiheessa kun JF:n jäsenistö avaa suunsa. Hyvä biisi menee pilalle vaan sen takia, että siihen lauletaan mukahauskasti päälle.

Tämä kolmikko voisi poistua internetistäni.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)