7. huhtikuuta 2012

Salatut Elämät -päivitys

Eilinen Salatut Elämät -jakso oli aika karu, kyllä. Mut toisaalta olihan se jo tiedossa, että Seppo menee narunjatkeeksi. Arvasin sen jo alkuviikosta kun luin jonkun tekstin siitä, että Sepon surupuku saa uuden kravaatin. Ilmiselvää.

Nyt lueskelin Iltalehden sivulta tommosen "Salkkari-Sepon sokkiratkaisu"-artikkelin. Siihen perään on heitetty Salatut Elämät -fanien kirjoittamia kommentteja joltain foorumilta. En voi sanoa kun että suhteellisen naurettavaa. Ainiin, tässä linkki uutiseen.
"Jos Seppo tekee itsemurhan, niin lopetan sarjan katsomisen! Ja kirjoitan veret seisauttavan kirjeen tuotantoyhtiölle!"
En käsitä, että mitä mikään kirje millekkään tuotantoyhtiölle auttaisi? Niin turhaa. Jos päätös Sepon kuolemasta on sieltä suunnalta tullut, niin se myös todennäköisesti pysyy, ellei ihmiset halua jotain elävää kuollutta Seppoa Pihlajakadulle. Toisaalta en itse edes jaksa uskoa Sepon poistuneen sarjasta näin.
"Ihan kuka tahansa muu olisi voinut kuolla itsemurhaan, mutta miksi Seppo??? Alkuperäinen hahmo ja suosituin. Eikö käsikirjoittajilla ole mitään muuta häpyä, kuin järkyttää katsojia? Tehkää helkkari jotain. Voisko joku pistää edes adressin liikkeelle? Minä ainakin lupaan lopettaa salkkareiden katsomisen, jos lempihahmoni kerta poistetaan tällä tavalla. Olen järkyttynyt, että Seppo poistuu itsemurhan kautta tv:stä!"
Nää on just näitä "adressi kaikesta"-henkilöitä. Just tommosilta ihmisiltä pitäs kieltää kaikki. Jos jokin ei mene odottamallaan tavalla niin siitä tehdään adressi ja yritetään vaikuttaa asioihin jotenkin. Edelleen niin turhaa. Sarjan katsomisen voi kyllä lopettaa ilman adressejakin. Toisaalta, voisin itse laittaa vireille adressin, että kaikki "adressi kaikesta" -henkilöt olisi pistettävä adressikieltoon.

Ja kaikkien tiedossahan se Sepon ratkasu jo oli. Jotain ikävää tulee tapahtumaan pitkäperjantaina. Kenelle se muka tuli yllätyksenä? Kyllähän mullakin siinä loppukohdassa meinas karvat nousta pystyyn, koska oli se aika rankka päätös Taalasmaalta.. Ja toteutus oli jotenkin suhteellisen traaginen. Sitä tilannetta luotiin koko jakson ajan. Ja se toimi! Se oli jopa traagisempi kun osasin odottaa. Tunnelma oli vakavoitunut.

Mutta kuten sanottu, en henkilökohtaisesti usko, että Taalasmaa poistuu sarjasta näin. Ismo ja Helena ehtii hätiin jotenkin. Voisin tutkia vähän tulevia jaksojennimiä.

Maanantai 9.3.: Seppo laulaa viimeisen virtensä.
- Tästä voisi kyllä päätellä, että ei se Seppo jatka sarjassa kauempaa. Toisaalta, hmm, en tiedä. Jatketaan.

Okei, turhaa jatkamaan, koska ei ole tulevilla viikoilla jaksoa, jonka nimessä mainittaisiin Seppo. Toisaalta ei kyllä lue mitään Sepon hautajaisistakaan. Ei juttua Helenasta eikä Talestakaan..

No, täytyy vaan toivoa parasta ja pelätä pahinta.

Mutta jos se Seppo kuolee, niin tehkäää sopimus sen kanssa. Silloin se on pakko myöntää, että sarjan tukipilari on kaatunut. Pohja pudonnut. Seuratkaamme jatkossa Ismoa.

Terveisin,
Tekko 


1 kommentti:

  1. niinpä mutta mitäs sitten ku ismo näkee sepon kiikussa ni sit se masentuu ja jojottaa ittensä ni minkä takia ohjelmaa enää sen jälkeen seuuraa XD

    VastaaPoista

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)