20. huhtikuuta 2012

Perjantaiii

Huomentaa! Ette tiedäkkään miten olen odottanut tätä päivää. En oikeastaan edes tiedä lopullista syytä siihen, mutta olen silti odottanut. Ehkä se on työttömän arjessakin jotenkin erityisen hienoa, kun viikonloppu saapuu... No tottakai se on. Ensinnäkin se, että huomenna Eirakaan ei mene kouluun.

Mut miettikää mihin mä nyt äsken heräsin.. Mä näin ehkä jonkinlaista painajaista tästä blogista - kyllä, oikeasti näin. Olin tehny semmosen aiheen, missä pyysin ihmisten mielipiteitä mun blogista ja kaikki palaute oli negatiivista. Joku oli muunmuossa kirjottanu jotain tyyliin näin: "Mä luulen, että lopetan sun blogisi seuraamisen, koska mun äitini asuu niin kaukana." Häh? Kuulostaa ihan tekosyyltä. Kuka myöntää kirjottaneensa mun unessa niin?

Mutta siis heräsin siitä unesta silleen, että makasin käteni päällä ja Eira oli estänyt mun kääntymisen. Se oli enemmän mun puolella kun omallaan. Käsi ihan puuduksissa siinä sit mietin, että mitä mä teen. No onnistuin jotenkin flippaamaan itteeni ja sit tönin vähän Eiraa ni se siirty vähän kauemmaks. Huh!

Ainiin! Ja se minkä takia myös olen mahdollisesti odottanut tätä perjantaita.. Että tilasin maaanantaina sieltä CDON.comista sen pelin.. Tosin sen tilauksen jälkeen olen vuorottain odottanut tiistaita, keskiviikkoa, torstaita ja nyt eilen odottelin perjantaita - mutta tänäänhän se jo on. Toivottavasti, painotus sanassa toivottavasti, se peli tulee tänään! Muuten saatan pimahtaa, koska kumminkin maksoinkin sen jo. Enkä rupee vuotta sitä odottamaan.

Voisin tästä keittää itelleni muutaman kupin kahvia kohta, käydä tupakalla ja sit jäädä odottelemaan Eiran heräämistä ja postin saapumista. Oon koko viikon ollu aina ihan haukkana ovella kun posti on saapunut. Eilen tosin meinas hermo pettää kun postimies toi vaan yhden ohuen lehden.. Ei ollu kaukana ettenkö olis voinu käydä survasemassa takasin sen posteljoonin 'postilaatikkoon'.

Mutta joo, ei mulla muuta - kai. Eiku olihan mulla! Anteeks! Siinä mun blogiunessa yks mun kaveri oli perustanu blogin: "Hyvää uutta vuotta!" Se mikä siitä teki jännän, oli se, että se jokaisen merkinnän päätteeksi toivotti hyvää uutta vuotta.. Vaikka ois ollu kesä! Ja itseasiassa siinä mun unessa oli kesä. Koska muistin just vähän lisääkin siitä.

Vähän unesta


Se alko jotenkin tosta mitä aikasemmin kirjotin, että olin kyselly ihmisten mielipiteitä mun blogista. Se oli aamu. Sit mä lähdin tästä kotoota jonnekkin. Pysähdyin Valintatalolla ja jätin pyörän autoparkkipaikalle. Jostain syystä jätin pyöräni viereen mun blogin salasanankin tai jotain. Aamu vaihtu illaks ja tulin hakemaan pyörääni Valintatalon parkkipaikalta, mutta sitä ei näkyny missään. Joku oli vieny sen ja samalla vieny mun blogin salasanan!

Kiirehdin siitä sitte juoksujalkaa kotiin ja käynnistin koneen. Äkkiä yritin kirjautua blogiin, mutta mun salasana ei enää käyny siihen! Se pyörävaras oli vaihtanu mun blogini salasanan, ja nyt mulla ei ollu enää mitään tekemistä. Tässä vaiheessa mun kaveri tuli sit kertoo mulle, että sekin on perustanut blogin ja että sitä lukee aika monet ihmiset.

Tän jälkeen mä heräsin siihen, että mun käsi oli ihan puutunu ja olin jumissa seinässä kiinni.

Hyvää uutta vuotta!

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)