2. huhtikuuta 2012

Note to self: Maanantai ei ole minun päivä.

Ensinnäkin se huonosti nukuttu yö.. Se pisti oikeesti ärsyttämään sen verran, että ärsyynnyin tänään taas kaikesta. No okei, en ihan kaikesta, mutta kumminkin. Pari asiaa mitkä ärsytti ja ärsyttää kyllä yleensä muutenkin: eläkeläiset&pelikoneet ja ala-asteikäiset&bussi.

Ei se päivä kyllä muutenkaan mennyt ihan nappiin, koska en saanu pajalla oikein mitään aikaseksi. Mutta yks juttu mistä voin olla ylpeä: olin siellä pitkästä aikaa koko päivän, 5 tuntia siis.

Eläkeläiset & Pelikoneet

Eli tosiaan.. Tää asia on kyllä ärsyttäny mua ennenki, mutta tänään se oli jotenkin tosi ärsyttävää. Ehkä osittain maanantain syy, mutta ehkä enemmän vielä sen huonosti nukutun yön syy.

Ja miksi se on niin ärsyttävää? No, ensinnäkin eläkeläiset tuppaa valtaamaan aina aamupäivisin kaikki pelikoneet - KAIKKI. Kävin siis tänää paja-ajalla hakemassa itelleni vähän evästä, koska oli nälkä. Ja ajattelin, että tuhlataan tässä nyt hetki aikaa ja mennään pelikoneelle. Okei, sain jonotella vuoroani vain hetken, koska eräälle eläkeläiselle tuli puhelu ja hän lähti kiireesti pois koneelta.

Valtasin siis sen koneen siitä äkkiä ja yhtäkkiä siinä oli toinenkin kone vapaana. No eikö se mun koneen vieressä ollut eläkeläinen napannut itselleen siinä vaiheessa kaksi konetta ja hänen seläntakanaan seisoi joku toinen eläkeläinen. Siinä se tovin tahkosi kahta pelikonetta samaan aikaan..

Mä en tiedä, miksi se oli musta niin ärsyttävää, mutta se vain oli. Jos ne eläkerahat pitää saada tuhlattua, ni miksi pelikoneisiin? Jos mä olisin siitä vielä vapauttanut yhden koneen ni se kääkkä olis todennäkösesti pelannu siinä kolmella koneella samaan aikaan.

Toinen asia mikä niiden pelitavassa ärsyttää on se, että ne on omaksunut jotain "onnea tuovia tapoja". Eräskin papparainen vaanii sitä "pelaa"-nappia tovin ja sitten läiskäsee sitä karatella. Toinen ärsyttävä papparainen tekee samallailla, vaanii nappulaa, läiskäsee karatella ja sen jälkeen toinen käsi karatella näyttöön "tohon tulee nyt se mitä mä tahdon!"-tyyliin.

Ja sitten itseasiassa on vielä kolmaskin, se, että eläkeläiset tuntee kaikki muutkin eläkeläiset. Se mummeli joka naputti niitä kahta konetta samaan aikaan jutteli sen pelikerran aikana ainakin 4 muulle eläkeläiselle siitä, että paljonko on parhaimmillaan voittanut, ja että paljonko panoksen kannattaa olla..

Ärsyttävää.

Ala-asteikäiset & Bussi

Tämä asia tuli vastaan taas kerran tänään. Ja olen vahvasti sitä mieltä, että ala-asteikäiset ei saa kulkea bussilla muiden ikäistensä seurassa. Ne tekee hallaa ainakin mun hermoille.

Ne istuu/seisoo siinä bussin takaoven läheisyydessä ja tuijottelee ihmisiä. Samaan aikaan ne puhuu jostain Habbo hotellista, Runescapesta tai Minecraftistä. Ja kun bussi heiluu niin seisovat pennut lentelee siellä täällä ympäriinsä. Yksi lentää tuonne ja toinen taas tuonne - suhteellisen ärsyttävää.

Ja toisinaan sekin, että kun yksi painaa "stop"-nappia, niin muiden on pakko toistaa samainen prosessi perässä. "pling pling pling pling" kuuluu bussissa sen jälkeen. Ja kuuluu muuten korvanappien läpikin. Ja se puheensorinakin kuuluu hyvän musiikin päälle, niin kyllä se pistää ärsyttämään.

En nyt halua leimata kaikkia ala-asteikäisiä temppuileviksi pelleiksi, mutta ainakin nämä isona ryhmänä bussiin tulevat apinat kuuluu tähän kastiin. Itse bussikuskina pistäisin semmoset heebot ulos tai ainakin käskisin istumaan ja olemaan hiljaa.

Mutta ei mulla sitten muuta asiaa. Älkää herättäkö mua maanantaina.

Terveisin,
Tekko

4 kommenttia:

  1. Oletkos huomannut että blogisi on kohta täynnä avautumisia ja kertomuksia siitä että kaikki käy hermoille? kannattaisikohan ottaa vähän iisimmin? tuo muiden kritisointi ei varmaankaa auta sun omaa elämääs mitenkään? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Öö, no en nyt kyllä käsitä mitä meinaat.. Näitä postauksia, kun jokin ärsyttää, on kumminkin suhteellisen vähän. Ja kyllä mä yleensä iisisti otankin, hmm. Ei kaikki mitä mun elämässä tapahtuu lue täällä blogissa - vaan kaikki mistä haluan kirjottaa.

      Mitähän tarkotat "ei varmaan auta sun omaa elämääs mitenkään?"-lauseella? Se, että mä kerron päivän tapahtumista, tai siitä, että mikä mua ärsyttää minäkin hetkenä, nimenomaan auttaa mun omaa elämää.

      Kirjottaminen on mun tapaa purkaa mun ajatuksia ja siksi niin teen.

      Poista
    2. Nooo tietenki jos se auttaa siihen kirjoittelemalla blogiin noit niin mikäs siinä, en minä ole ketään siitä kritisoimaan

      Poista
    3. Kyllä oman sen hetkisen fiiliksen saa aika hyvin purettua kun kirjottaa aiheesta johonkin.

      Poista

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)