2. huhtikuuta 2012

Ärtymys..

Huomenta. On hienoa omata erinomaiset unenlahjat, tai näin ainakin uskoisin, koska itse omaan erittäin huonot semmoiset. Mun ei tarvitse kun kerran herätä yön aikana ja unensaanti siirtyy aika usein vähintään sen 30 minuuttia eteenpäin. No, viime yöpä oli taas ehkä mielenkiintoisin aikoihin.

Pyörin ja yritin etsiä hyvää asentoa sängyssä varmaan kaksi tuntia. Katselin tosin samanaikaisesti kotimaisia elokuvia, joka on osottautunut hyväksi tavaksi nukahtaa. No kuitenkin, kun viimein löysin hyvän asennon ja olin jopa aikeissa nukahtaa, niin eikö tuo pieni hamsterikaveri alkanut pitämään meteliä.

Se leikki pahvisella kopallaan (,mikä laitetaan sille aina yöksi,) ja pureskeli sitä. Mä sit jossain vaiheessa kyllästyin siihen mekkalaan ja otin sen pahvipedin pois sieltä. No sen jälkeen se innostu hyppelee pitkin lasisia seiniä. Se pomppi siellä ja loikki päin lasia. Viimein kun sain ignoorattua koko äänen ja olin jo hetkeksi nukahtanut, niin eikö tule toinen eläin, joka häiritsee..

Masa tuli huoneen oven taakse ja asettui hienosti kakalle makuuhuoneen oven taakse. En käsitä miksi se tekee niin, koska vasta eilen vaihdettiin niiden hiekkakin.. Mutta jokatapauksessa, ei siitä kakkimisesta mitenkään erityisen kova ääni lähtenyt, mutta kun paikaksi oli valittu makuuhuoneen oven toinen puoli ja kissat rupee peittämään jätöksiään tapahtuman jälkeen. No eikö se Masa raapinut makuuhuoneen ovea sillä seurauksella, että mä heräsin unesta, johon juuri olin päässyt.

Mä nousin sängystä, avasin makuuhuoneen oven ja se kakka.. Se levisi oven mukana semmoseksi erittäin hauskaksi vanaksi oven taakse. Ja se haju.. Se oli jokin tosi karmiva. Hain Masan paikanpäälle ja kysyin siltä, että mitähän helvettiä sitä on tultu tehtyä.. No eipä se apina mitään tajunnut, niin se sai rangaistukseksi olla vessassa loppuyön. Sen kakan siivoominen vasta heränneenä oli erittäin muikeeta puuhaa. Nautin siitä - no en.

Kun mä sit vihdoin pääsin takasin sänkyyn, niin ei mua enään väsyttänyt. Se hetkeksi nukahtaminen ja siitä herääminen aiheutti nukahtamisen siirtymisen vissiin tunnilla eteenpäin. Tosiaan lävähdin takasin sänkyyn silmät lautasina. Sit rupes hermostuttaa ja lähdin tupakalle.

Tupakan poltettuani tulin takaisin sisään ja menin takaisin pehkuun. Pistin Uuno Turhapuro -elokuvan pyörimään, seurailin siinä sitä, yritin taas löytää hyvää asentoa ja olin suhteellisen ärsyyntynyt.

Onneksi se uni sitten jossain vaiheessa tuli, eikä enään mikään typerä otus herättänyt minua, huh.

Terveisin,
Huonosti nukkunut Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)