17. huhtikuuta 2012

Työttömyys..

Moi! Mä en käsitä sitä, että miten oon joskus kyenny olee melkein vuoden tekemättä mitään. Tää yksinään vietettävä aamupäivä on jotain todella pitkästyttävää ja tylsää.

Mä oon ollu nyt 6 päivää työttömänä, joista tosin 2 päivää on ollu viikonloppua ja mukavaa aikaa. Nyt on tän viikon toinen päivä vasta, tiistai.. Huomenna on keskiviikko.. Sitten torstai.. Perjantai.. Lauantaina voi olla taas ehkä hieman hauskempaa kun Eirakaan ei lähe kouluun.

Tosin jos toi mun tilaama peli (WWE '12) tulis tällä viikolla, niin voi olla, että saan nää aamupäivät kulumaan jotenkin. Mutta nyt.. Mitä mä teen? Yritän pelailla jotain vanhoja pelejä, mutta ei niitä voi jaksaa.. Ne on niin tylsää ajanvietettä jo nykyisin.

Toisaalta kun miettii, että mä en kyllä hirveen hyvin viihdy missään työpaikallakaan. Ei aina vo jaksaa kiinnostaa siis sekään.. Niin mitä mun pitäs muka tehdä? En viihdy yksin kotona, enkä viihtyis töissäkään.. Mikä on elämän tarkotus?

Ei tästä taida mitään tulla. Toivottavasti saan sen opiskelupaikan tuolta amiksesta. Tosin en sit taas tiiä, että miten hyvin viihtysin sielläkään.. Raah.

Osaa se olla vaikeeta.

Terveisin,
Tekko

5 kommenttia:

  1. Oon sitä mieltä että sä jäät loppupeleissä kumminkin sossupummiks.

    VastaaPoista
  2. Ei työnteko aina ole mukavaa ja kiinnostavaa, mutta sitä on silti pakko tehdä. En usko, että Eira rupee sua myöhemmällä iällä elättämään. Ja varmaan itsekin haluaisit ylimääräistä rahaa, auton, työkavereita jne.? Silloin elämäsi ei olisi niin tylsää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mun tarkotus olekaan jäädä työttömäksi. Eikä elää sossupummina niinku joku "tiesi" sanoa. Mä ajattelin käydä ton pintakäsittelypuolen tuolla amiksessa vielä ja katella sit uudestaan työmarkkinoita.

      Puuala yli ylä- ja ala-asteella semmonen mikä kiinnosti. Tosin nyt ku on nähny osittain, että mitä se puusepän ammatti todellisuudessa on, niin ei kiinnosta. Tehdashallihommat ei oo mua varten.

      Pintakäsittely alko kiinnostaa enemmän siinä vaiheessa kun käytiin Hammer-pajan kanssa maalailemassa Willatehtaalla. Ja siitä se ajatus sitten lähti - pintakäsittelypuolelle.

      Tosin se on ehkä sit taas sen verran laaja käsitys kaikenlaisesta pintakäsittelystä, että siitä sit voi joutua vielä hakeutumaan johonkin.. Tiedä häntä.

      Mutta niitä nimimerkkejä saa käyttää.

      Poista

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)