8. heinäkuuta 2013

Mopot.. Ärkele!

No jumankauta mo! Asiaa noista, ah, niin ihanista mopopojista ja -tytöistä.

En tiedä miksi, mutta en oo oikein koskaan välittäny mopoista. En missään muodossa. Kerran olen ajanut skootterilla, ja se oli ihan kivaa, mutta muuten sanon kyllä ison EI-sanan.

Tossa vanhassa kämpässä se ei ollu niin häiritsevää, koska kumminkin ylin kerros ja harvoin sinne ylös asti mitään kovin häiritsevää mekkalaa kuulus. Tässä uudessa kämpässä asia on kuitenkin eri. Alin ja ainoa kerros. Katu tossa vieressä vie varmaan kaikki Hyvinkään mopoilusta kiinnostuneet teinit ABC:lle. Ja kun sanon, että kaikki, niin mä tarkotan sitä.

No okei, ehkä mä vähän juksasin. Saattaa niistä 1% käyttää jotain toista reittiä.

Mutta miten se oikeesti ärsyttää.. Kuvitelkaa. Kuvitelkaa olevanne ihminen, joka ei tykkää mopoista, mopoautoista tai ylipäätään mistään hirveetä mekkalaa aiheuttavasta menopelistä. Ja sen jälkeen asukaa kadun varrella, josta kulkee ainakin 175 miljoonaa (ainakin siltä se musta tuntuu) mopedia päivittäin. Ja sit kuvitelkaa siihen, kun ne keskustelee moposta toiseen toisilleen ja tööttäilee. Kuvitelkaa se ärsytyksen määrä. Kuvitelkaa! Jos ette kykene kuvittelemaan, niin tosiaan, kokeilkaa.

Saatanan laumaeäimet. Ensin mopo, sen perään mopoauto ja sen jälkeen 2-3 mopoa vielä. Sen jälkeen uus samallainen satsi. Sit taas uus, ja uus..

Toisinaan tekis mieli tehä jonkinlainen kyltti, jossa kielletään mopojen ja muiden paskavempeleiden kulku tosta kadulta. Viedä se tohon risteykseen ja nauraa pihalla ku pellet on ihmeissään. "Ei tämä ole mahdollista, ei ABC:lle pääse muuta kautta.." Kyllä pääsee, ne 1 % teistä kyllä osaa toisenkin reitin. Kysykää ja OPETELKAA se uus reitti.

Kiitos kun sain avautua aiheesta. Älkää ottako liian tosissane (VAAN JUMALAUTA PISTÄKÄÄ JUTTUA LIIKKEELLE, että täällä on vihainen ihminen) taaskaan, ja vetäkö herneitä nenään. Ja muuten, oma henkilökohtainen ennätykseni on 10 hernettä yhdessä sieraimessa.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)