16. heinäkuuta 2013

Asuntoesittely?

Jospa mä nyt sitten kirjoittaisin vähän isomman pätkän tästä uudesta kämpästä. Viimeksi kun yritin, niin sain tosiaan enemmän juttua astianpesukoneesta kun kämpästä, että jäi mun mielestä vähän vajavaiseksi. Nyt jopa ajattelin lisätä kuvia! Astianpesukoneesta lähinnä... No ei vaan. Kiersin tässä kämppää kameran kanssa ja etin mahtavia kuvia blogiani varten - siinä kuitenkaan onnistumatta. En osaa kuvata mahtavia kuvia, joten nämä täydelliset saa kelvata.

Sisään vaan, vaikkei seisokkaan.
Tämä on ensimmäinen näkymä kun ihmiset astuvat liian lähelle meidän reviiriä. No okei, nyt kun oli saatava kuva nyt heti, niin kuvassa on vähän ylimääräisiä juttuja. Hyvinä esimerkkeinä toimikoot vaikka tuo pyykinkuivausteline ja jokin Lidlin muovipussi, jonka sisältöä saa arvailla (en tiedä itsekään).

Toisen puolen kuistia en viitsinyt ottaa kuvaa, koska siellä on tällä hetkellä kaikenmaailman pahviroskia yms. Olis tarkotus saada ne poies ennen 19.7. koska tuparit. Tilalle olisi tarkoitus tuoda pihakalusteet.

Jääkarhu nukkuu päikkäreitä.
Siitä kun lähetään sisälle, niin ensimmäinen ovi vasemmalla on meidän makuuhuone. Jokainen voi päätellä kuvasta, että päiväpeitto ei ehkä ole minun hankkimani. Vai?

Kattotuuletin on vanhan asukkaan (=vuokranantaja) perimää, ja jouduin sieltä nyysimään lampun muihin tarkoituksiin. Tuuletin toimii kyllä ihan hyvin, mutta ne jotka on nähnyt, niin osaa kertoa tarkemmin sen huojuvuudesta. Heiluu pitkin poikin huonetta ja tulee hyvällä lykyllä joku päivä päähän sieltä - sitä odotellessa.

No, makuuhuoneesta ei oikein ole mitään kerrottavaa. Siellä nukutaan, jos joku ei tiennyt.

Jatketaan kuitenkin pois makuuhuoneesta, ja mennään eteisen ovesta suoraan.

Pehvaliinat.
En nyt ruvennut vessaa kuvaamaan, mutta sauna mun oli jostain syystä aivan pakko saada mukaan. Ja muutama kertakäyttö pehvaliina. Öö, miksi? No itseasiassa ihan vain siksi, etten jaksanut ruveta peuhaamaan siellä saunassa niin kauaa, että olisin jaksanut siirtää pehvaliinat pois tieltä.

Mutta siellä alemmalla lauteella näkyy meiän löytykiulu ja -kauha. Olisko ollut Rento-merkkinen setti? Kaiketi, tai jos ei, niin joku sinne päin ainakin.


Jokin kumma kapistus.
Kiuas on sähkökäyttöinen, mutta totuttua parempi. Yleensä sähkökiukaista on jäänyt vähän huono maku suuhun, mutta tää on ihan hyvä. Tottakai sen takia, että se on meidän asunnossa. Tottakai se on silloin paras! Tottakai!

Jouduin rajaamaan tätä kiuaskuvaa hieman, koska lattialla oli kissankakka. Mutta jotta te pääsisitte totuuteen kiinni, niin minun oli pakko kirjoittaa se tähän, vaikka te ette olisi sitä kuvasta arvanneetkaan. Liika rehellisyyteni puskee läpi.

Oikeastaan kaikki kuvien kuvakulmat tuntuu peittävän jotain, mitä en halua tuoda blogissani julki. Keh keh. Ei nyt sentään, mutta saattehan te elää siinä uskossa nyt.





Naisen paikka, krhm.



Sit sukelletaankin pois saunasta ja muista kosteista tiloista, koska edessä olisi siis keittiö. Tai siis joudutaan ensin pakittamaan pois saunasta, sitten suihku/vessa-systeemistä ja sen jälkeen kääntyä oikealle, jotta päästään keittiöön.

Keittiö oli muistaakseni juuri jotakuinkin rempattu. Ainakin noi pöytätasot oltiin vaihdettu ja jotain tällaista. Lähikuvaa tasoista tulossa tässä seuraavaksi.

Niin hyvää puuta.
No kuvaan pääsi mukaan myös meidän superhieno mokkamasterimme. Sillä tulee muuten oikeesti hyvää kahvia. Ja mukana myös joku ja toinenkin joku. Mutta pääasiassa kuvan tarkoitus on kertoa kaikille meidän hienoista pöytätasoista (ja kahvinkeittimestä).

Eikö muuten ole hieno kahvinkeitin?

Löydä kaksi kissaa ja koira.







Sitten käännytään 360 astetta.. Hmm, vai käännyttäiskö kumminkin vaan 180 astetta, mutta joka tapauksessa. Jos olkkariin tahtoo, niin pelkkä selän kääntäminen keittiölle riittää.

Kuvassa muuten ikkuna, joka näkyi toiselta puolelta ensimmäisessä kuvassa.

Mutta tosiaan. Tämä on mun mielestä ihan sopivan kokoinen olohuone kahdelle henkilölle. Vaikka yks kaveri kävikin kylässä ja mietti, että miksi olemme ottaneet näin pienen kämpän... Kyllä se meille on riittänyt!
Jokin kapistus myöskin.

Olohuoneen hylly nyt sattuu olemaan täynnä kaikkea mahdollista. Valokuvia, DVD-elokuvia, Xbox 360-pelejä ja kaikenlaisia romukoreja. Ainiin, ei saa todellakaan unohtaa Juha Vuorisen kirjallisuutta. Sitä on tuolla yksi hyllyväli lähes täynnä (television alapuolella).

Uusi televisio ja stereot pitäisi jossain vaiheessa hommata, koska nää molemmat on suhteellisen vanhoja. Tai ainakin stereot on. Tai ainakin luulen niin. Tai en oikeastaan tiedä.



Iha pihalla.
Sitten olisi jäljellä enään lukijoiden pihalle potkiminen. Tässä on se näkymä, joka avautuu teille kun teillä on kengänjälki takalistossanne - ellette te sitten vaihtoehtoisesti näe tähtiä.

Siinä on risteys, josta kaikki Hyvinkään mopot menee vähintään 87 kertaa päivässä.

Mutta kiitos kun kävitte. Tulkaa toistekkin, voin vaikka kiehauttaa sumpit tolla hienolla kahvinkeittimellä. Hyvät sumpit kiehautan!

Terveisin,
Tekko

17 kommenttia:

  1. miks olit rajannu pois olkkarin tuulettimen ? :O eikä mainintaa kuka sen asensi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Itseasiassa en rajannut sitä pois, vaan se vahingossa jäi pois. Mulla oli myös semmosia kuvia, missä se näky, mutta ne oli liian pimeitä. Sit piti julkasta kuva mikä oli mahollisimman valoisa.

      Kunniamaininta ja tuulettimenasentaja-titteli Ville "Maahiselle". :D

      Poista
  2. Et potki mua ulos teän nätistä kämpästä jumalauta! :D
    ...Koska kiinnostaa niin kysyn; onko naapurit siedettäviä? vai jotai kauheita kyyliä? x)
    - WWL

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naapurit on itseasiassa ihan mukavia. Tai ainakin ne, ketkä on jo tavattu. Ymmärtäväisiä ja hieman heikkokuuloisia vanhuksia vaan lähinnä. Ei ne meille tuota päänvaivaa, mutta asia taitaa olla päinvastainen - me ollaan niille hirvee ongelma. No ei, ei ne oo ainaka antanu ymmärtää mitään semmosta. Ne on ollu siis ihan mukavia meitä kohtaan. :D

      Poista
    2. PS. joku tauti vaivaa ja kirjottaminen on nyt mitä on. Koko päivä kauhees koomassa.

      Poista
    3. Hyvä ettei oo mitää semmosii tyylii jotka kurkkii 24/7 ikkunoista sisää.. :D
      Ei se mitään, pitäähä sitä joskus koomailla!
      - WWL

      Poista
  3. Miksi *iha pihalla* kuvassa tuossa puskassa on hillitön reikä? xD

    -Kosjo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen täysin tietämätön reiän alkuperästä.

      Poista
    2. Kosjo, jätä ne puskat rauhaan! xD
      -WWL

      Poista
    3. Tykkään enemmän posliini esineistä

      -Kosjo

      Poista
    4. ..Okei korjaan, jätä reiät rauhaan! :D
      -WWL

      Poista
    5. Mutta kysymyshän oli että kuka teki puskaan reijän? :D

      -Kosjo

      Poista
    6. ..Eli sie et missään nimessä ollut asialla koska "Tykkään enemmän posliini esineistä -Kosjo" ..ettet vaa yritä päästä pälkähästä?:D
      -WWL

      Poista
    7. Nii Kosjo! Yrität täällä vyöryttää syytä mun piikkiin! Soh soh!

      Poista
    8. Äääääääh miten tässä nyt näin taas kävi :D

      -Kosjo

      Poista
  4. Pieni, mutta sievä kämppä! Kelpaa tuolla varmasti asua

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kahdelle ihmiselle, 2 kissalle, pupulle ja pienelle koiralle ihan sopiva. :) Hukkanelijöitä ei hirveesti joo ole, joten mistään hienoista isoista huonekaluista ei kannata edes haaveilla. :D

      Poista

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)