8. tammikuuta 2015

ToBlog #1

Ensimmäinen torstaina kirjoitettu blogi tänä vuonna. Onko sillä jotain merkitystä? No ei. Ne on nää vuoden alotukset aina tämmösiä, että sormet syyhyää ja tekee mieli kirjottaa kaikkea. Sit ku huomaa, että kaikki jatkuu kokoajan kuitenkin suhteellisen normaalina, niin jää blogien kirjottaminenkin taka-alalle. Nyt kuitenkin vielä tarmoa riittää.

Huomiseksi olen teille luvannut mun viikottaisen blogin: PeBlogin. En kuitenkaan usko, että ihmisiä hirveesti haittaa, jos kirjottelen muinakin päivinä. Right?

Suuremmaks klikkaamalla. ;) Kuvanlaatu on Nokia Lumia 520.
Ihan ensitöikseni tahdon esitellä teille tämän. Meillä oli tossa koristemaalauskurssi ja piti tehä jonkinlainen näyttötyö osaamisistaan. Tämä oli kai jonkinlainen ornamentti. Ensin mä tein semmosta poliisin eristysnauhaa tohon seinälle, mutta sit maalasin sen peittoon ja kun tultiin lomien jälkeen takas koululle ni mun sabluuna siihen oli kadonnut - jouduin alottamaan alusta.

Itseasiassa heti ku sai tätä Marioo seinälle, ni hokasin, että täähän oli huomattavasti parempi idea. Jokseenkin ehkä omaperäsempi kun joku Police / Police / Police /-pätkä siellä. Tästä pitäs saada tehtyä jossain näyttöraportti, joka on tyyliin: "Tarvitsin työn tekemiseen näitä ja näitä. Sitten tein näin ja näin. Lopuksi kaikki oli niin ja näin." Ei sen kummempaa. Ehkä snadisti tarkemmin selostettuna, mutta.. No, tiedätte kyllä. Raportit on typeriä.

Tosin tän kuvan jälkeen mä menin ja mokasin ton seinän silleen, että vetäsin ton alaosan tosta tolla punasella maalilla, joka päätti loppua kesken. Seinästä tuli suhteellisen hirvittävän näköinen. Ehkä mä sen vielä saan pelastettua jotenkin, mutta se jää nähtäväksi.

Kyllä mä voisin - jos se johonkin sopisi - kotiinkin ottaa tommosen "boordin" johonkin katonrajaan tai jotain. Oli se silleen siispä suhteellisen onnistunut omasta mielestä.

Vaikka tuolla ylempänä kirjotin, että "ensitöikseni", joka voisi viitata toiseenkin ilmoitusluontoiseen asiaan, niin jätän tämän blogin silti tältä päivältä tähän. Voitte itse keksiä sen jatkon tälle merkinnälle, jos mielenkiinto tai mielikuvitus antaa periksi.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)