30. tammikuuta 2015

PeBlog #5


Herranjestas, sehän on tammikuu jo ihan lopuillaan. Kuukauden viimeinen perjantai ja sen johdosta myös kuukauden viimeinen perjantaiblogi. Ja oon siis jo ainakin kuukauden onnistunu kirjottamaan joka viikko jotain. Mahtavaa!

Ei oo sinällään tehny edes tiukkaa. Perjantaisin on hyvä kirjottaa ja ei oo viel tullu semmosta päivää vastaan kun ei ois kiinnostanu yhtään kirjottaa. Se näissä vaan nyt on ollut mätänä kun sanoin, että lisäilen enemmän kuvia näihin.. Ei vaan jotenkin osaa valmistautua ajoissa näihin. Tosin, tämähän on vasta alkua.

Jostain syystä mun on pakko nyt kirjottaa taas tästä mun henkilökohtasesta kaikkea turhaa pois-projektista.

Eli kun päätin sillon 12.1.2015 jättää sipsit pois ja vähentää limuja, niin olen onnistunut siinä. Vaikka tässä on kulunutkin vasta vain 18 päivää, niin sipseihin en ole koskenut ollenkaan. Limujen suhteen on käyny niin, että sillo ku päätin vähentää niitä, ni sillon niitä vielä muutaman päivän join. Sit ne jäi kokonaan. Nyt eilen sit kauheessa janossa sorruin 0,5 litran Fantaan. En sen takia, että ois tehny limua mieli, vaan en löytäny Riihimäen Tarjoustalosta siihen hätään mitään muutakaan. Ehkä se annetaan mulle anteeks, koska mä vaan lupasin vähentää limun juontia.

Nyt oon sit taas tehny semmosen sopimuksen itteni kanssa, että yritän opetella syömään pienempiä annoskokoja ja pitää sen n. 3 tunnin välin aterioiden välillä. Sit oon muutamana päivänä syöny banaania välipalana. Ihmettelin kyl itekki, et miten semmonen pieni banaani voi muka täyttää näin ison miehen niinkin pitkäksi aikaa.

Ja sit yks päivä tossa huomasin, kun Eira teki nakkikastiketta ja spagettia, että ei muhun ees mahu samanverran ruokaa ku ennen. Otin aika ison satsin (en kuitenkaan niin isoa satsia kun ennen) ruokaa kyllä sillon, mutta nopeesti maha tuli siihen pisteeseen, ettei olis kyenny syömään enempää. Tosin, sit vaan hidastin tahtia ja söin hiljalleen loputkin - se oli virhe. Tästä ehkä jotain oppineena kutistan ruoka-annosten kokoa.

Mul on ihan hyvä fiilis täst hommasta! Ehkä mä vihdoinkin opin syömään niinku ihmisen ois hyvä. Ehkä se vaikuttaa jotenkin mielialaan ja poistaa noita terveydellisiä riskejä. Se selviää vaan ajan kanssa!

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)