2. tammikuuta 2015

PeBlog #1

Joo-o, mä tiedän. Sain itteni pakotettua tekemään sen blogiputken 1.-24.12.2014, ja heti ku se oli suoritettu ni mä en tehny enää mitään. Siksipä mulla on tälle vuodelle idea! Voisin yrittää motivoida itteni semmoselle tasolle, että saisin tehtyä blogimerkinnän edes kerran viikossa.

Mietin, että mikä olis semmonen hyvä päivä ku kerkeis mahdollisesti joka viikko jotain kirjottamaan.. Mieleen ei tuu tietenkään mitään muuta kun perjantai. Se on yleensä koulun suhteen lyhyt päivä, sen jälkeen alkaa viikonloppuvapaat ja muutenkin sillon on erittäin hyvä aika käydä läpi viikon tapahtumat.

Blogin suhteen siis toivon nyt vihdoinkin tekeväni parannuksen. Itseasiassa musta tuntuu, että oon joka vuosi ensimmäisessä blogissani kertonu sitä, että aion parantaa blogini kanssa.. Tosin, koskaan se ei ole tapahtunut. Mutta jos nyt!? Mä oon muutenkin saanu asioita istutettua päähäni, ni miksen sais ajatusta jokaviikkoisesta blogimerkinnästä? Ei se ole ainakaan ajatuksena liikaa vaadittu.

Facebookin puolella kumminkin on ihmisiä, jotka seuraa mun Facebook-sivua (Terveisin, Tekko), ni pakkohan mun on heillekin antaa jotain sisältöä sinne. Onhan se aika typerää pyytää ihmisiä tykkäilemään jostain, jos ei meinaa tuottaa sinne mitään sisältöä.

Mun mielestä tää olis ihan hyvä diili. Sopimus 2015! Edes kerran viikossa jotain, ja tähdätään siihen perjantaille. Vai mitä?

Toinen hyvä parannus, josta olen myöskin aikasemmin täällä kirjottanu, ja sitä on pyydetty.. Lisää kuvia blogiin. Hoksasin itseasiassa sen itsekin, että kun upottaa tekstiin kuvia, jotka ei selity pelkästään kuvaa katsomalla, niin se teksti tulee luettua. Tottakai mä tahdon, että ihmiset lukee myös mun tekstejä, eikä vaan tuu vilkasemaan, että jahas, taas liibalaabaa.

Kuvien suhteenhan mulla on semmonen idea, että voisin ainakin käyttää jollain tapaa sitä joulukuun blogiputken kuvaideaa jotenkin hyödykseni. Tehdä edes yhden kuvan/blogimerkintä. Sit parempina päivinä ottaa vaikka muutamia kuvia asioista, jotka vois liittyä tekstiin jotenkin.

Tässä on aika paljon haastetta mun kaltaselle "rutiinit on vihollisia"-ihmiselle. Mutta onnistuin mä pitämään sen 24-päivän blogiputkenkin suhteellisen hyvin, niin miksi se ei voisi onnistua nyt vähän isommassa mittakaavassa?

Kokeillaan nyt ainakin!

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)