8. toukokuuta 2018

08052018 | Hyvä fiiliskö?

Mä olinkin jo vähän kaivannut sitä fiilistä, minkä sain pari vuotta sitten siitä tosi paljosta liikunnasta. Nyt mä oon saanut sen parina päivänä ihan vaan siitä, että oon ollut pihalla tekemässä jonkinlaista maisemointia.

Ei oo muuten ihan kevyttä puuhaa, voin sen kertoa. Mä olen lapiolla ensin kaivanut isoja kiviä maasta, nostanut ne syrjään ja asettanut uudelleen paikoilleen pienen putsauksen jälkeen.

Siit tulee se semmonen upee fiilis, että on muka ihan poikki, mutta silti haluais jatkaa. Sama fiilis, minkä sain rullaluistelusta aikanaan. Sit on niin ihanaa käydä suihkussa ja mennä nukkumaan ihan väsyneenä. Se on siistiä.

Rullaluistelu, voi kuinka minulla onkaan ikävä sinua. Riihimäki, kunnosta katusi.


Aiheesta kukkaruukkuun, vai kuinka se sanonta nyt menikään. Kuitenkin, ajatelkaa, mä elän kohta ilman paniikkihäiriölääkitystä.

Mä kävin lääkärillä helmikuussa ja juteltiin siinä mun vointeja. Tuli puheeksi mun lääkkeet, joiden suhteen olin pohtinut jo lopettamista taas kertaalleen. Päätettiin yhteistuumin lähteä pudottamaan lääkeannosta siten, kun musta hyvältä tuntuu.

Tähän päivään mennessä mä olen tullut 30mg:sta 10mg:aan. Vierotusoireet on voitettu jokaisessa etapissa, ja mä olen kohta mahdollisesti kykeneväinen elämään ilman paniikkihäiriölääkkeitä.

Mul on hyvä fiilis siitäkin.


Hmm, mulla on aika hyvä fiilis kaikesta. Oonkin välillä miettinyt, että mikä mua oikein vaivaa, ku oon niin tyytyväinen elämään tällä hetkellä?

On mulla yksi asia mikä mun mieltä välillä painaa, mutta mä olen opetellut elämään sen kanssa siten, että "mä en itse voi sille mitään, joten antaa ajan näyttää".

Synkistely vaan jotenkin tuhlaa aikaa. Ehkä se mun positiivisuushaaste, minkä itselleni loin, on vihdoinkin jotenkin mennyt luihin ja ytimiin.

Vain onko se vain tämä kesä..

Terveisin,
Tekko

2 kommenttia:

  1. Niin ilolla olen seurannut sun blogia,olet hyvä kirjoittaja ja sun tekstiä on kiva lukea :) Tietysti sisältö nimenomaan työpajatoiminnan suhteen on kiinnostanut erityisesti, ylpeänä voin todeta että siitä ilmeisesti on ollut elämääsi paljon hyötyä. Kiitän ja kumarran tässä vaiheessa, sillä aloitan kuun lopussa 15 kk:n opintovapaan. On ollut kunnia tutustua sinuun, tiedän että pärjäät ja menestyt elämässäsi. t. Tea, Hyria säätiö

    VastaaPoista
  2. Pajatoiminnasta on ollut kyllä todella suuri apu. Ne on kasvattanut mua ihmisenä tosi paljon ja tehnyt musta huomattavasti vahvemman.

    Kiitos myös sinulle kaikista mahdollisuuksista mitä oot pystynyt järkkäämään! :)

    VastaaPoista

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)