22. lokakuuta 2018

22102018 | Leluosastollako?

Eira on vähän semmonen ihminen, että jos on pakko ostaa joululahjoja, niin ne ostetaan vaikka heti tammikuussa. Nyt se on vähän malttanut kyllä mielensä ja vasta tässä kohtaa vuotta ollaan pyöritty esikatselemassa lahjoja, ja ehkä muutamia jo ostetukin.

Tänään tuli pyörittyä leluosastolla ja mun täytyy sanoa, että jossain on menty pahasti vikaan.

Kaupassa oli yksi leluhylly omistettu kokonaisuudessaan ulosteille. Ne ei ole suoranaisesti ulostetta, mutta ne on leluja, jotka erehdyttävästi muistuttaa ulostetta. Ehkä leluista puhuttaessa pitäisi käyttää sanaa "kakka", mutta ei.. Ei se sana sitä lelua muuta yhtään sen paremmaksi.

Joo, mä muistan kun mä olin itse pieni.. Oli kivaa esimerkiksi sinitarrasta muotoilla semmonen kierre, joka siis esitti kakkaa.. Sit kun en halunnut sen olevan enää kakka, niin siitä pystyi muotoilemaan vaikka kalan, tai mitä ikinä keksi..

Mutta että kokonainen hylly kakkaa muistuttavia esineitä? Miksi? Mitä? Jos oikein ymmärsin, niin oli muovailuvahaakin, joka oli vaan kakan väristä ja purkki oli varustettu kakan kuvalla.. Muovaile ulostetta? Kukin tietenkin tavallaan. Oli kaikenlaisia kakkafiguureja, pönttöjä, pieniä kakkoja ja isoja kakkoja.. Oikeesti..

Missä kohtaa ihmisen ulosteesta tuli hittituote? Oli miten oli, niin tää on niitä hetkiä, kun tekis mieli pakata toi takapihalla odottava raketti ja matkustaa pois tältä planeetalta.


Ehkä, tai ainakin oletettavasti, mä olen kasvanut leluvaiheesta jo yli, mutta oli se silti liikaa. Oikeestaan mulle oli jo liikaa se, kun tuli "emojit". Uudet hauskat keltaiset naamat! Pff.. Ensinnäkin, niitä on ollut jo kauan, ne ei ole uusi juttu enää 2018, eikä ollut edes vuonna 2017. Toiseksikin, NE ON HYMIÖITÄ!

Voinko mä esimerkiksi tehdä niin, että.. Hmm, tuon markkinoille uuden hittituotteen nimeltä PEN! Todellisuudessa se on kynä, mutta sillä on vaan vähän kansainvälisempi nimi. Se ei eroa kynästä mitenkään muuten, se kantaa vain nimeä PEN. Sen keksi joku aikoja sitten, Suomessa se on aina tunnettu nimellä kynä, joten PEN on varmasti kova myyntimenestys. Ehkä siitä tehdään elokuvakin!

Tai ehkä en vaan kestä sitä miten ihmisiä viedään, tai miten ihmiset on vietävissä. Enkä edes viitsi mainita tässä kohtaa Minionseja.. Tai no toisaalta, ne mä vielä jotenkin ymmärrän. Ne oli suht uus juttu, ja siksi niistä kasvoi niin iso asia.


Ulostetta ja emoje.. emojien.. emojioieita.. En ymmärrä. Onkohan tää vaan sitä kun ihminen vanhenee? Alanko olemaan jo liian vanha ymmärtämään lapsille suunnattuja asioita? Olenko jo se kalkkis, joka ei ymmärrä mistään mitään?

Ihan sama, kakalla ei leikitä ja emojit on hymiöitä. Piste.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)