29. maaliskuuta 2019

Kaksitoista viikkoa takana!

Viikkokuulumisten aika. Hmm, mitä sitä suotta pidentämään alkua?


Maanantaina menin kahdeksaan tekemään mun perushommat pois alta, ennen kun kukaan muu kerkee töihin. Keksin myös vähän lisää ylösmerkattavaa, eli selkeytin omaa työnkuvaani lisää.

Tiistaina mun oli tarkotus mennä ysiin, mutta.. Ensimmäinen kerta kun en herännyt oikeeseen aikaan. Nukuin ihan muutaman minuutin ohi, joten siirsin alkamisajankohtaa kymppiin. Eihän se meinaa mitään muuta kun myöhempää kotiinlähtöä, mutta ei se onneks paljoa paina. Kävin myös toisella työmaalla pistämässä paikkoja vähän kuntoon. Sain työaikana suru-uutisia, jotka pysäytti työnteon kyllä ihan täysin.

Keskiviikkona menin vasta yhteentoista. Pistelin taas paikkoja kuntoon ja sain lisää työtehtäviä mun työtehtävät-listaan. Aloin suunnittelemaan hyllyä, joka sopisi täydellisesti erikokoisten asioiden säilyttämiseen. Mulla on siitä ihan hyvä ajatus, mutta täytyy vielä piirrellä ja mittailla. Loppupäivästä meillä oli palaveri, jossa mun työtehtävät-lista sai taas vähän jatkoa.

Torstaina hoidin taas ns. pääkallopaikalla mun perushommat. Oon suunnitellu, että pesen lattiat märällä aina viikon vikana päivänä tai vaihtoehtoisesti silloin, kun näen sen tarpeelliseksi, mutta vähintään kerran viikossa. Pitää kattoa miten tää toimii ja lisätä sitä mukaan. Sit menin toiselle työmaalle pistämään paikkoja taas kuntoon. Asiat, jotka olin tiistaina laittanut kuntoon.. Ei ollut enää niin kunnossa. Tuskin on taas tälläkään hetkellä. Päivän lopuksi hain vähän esitteitä, jotka aion viikonlopun aikana jakaa.


Noniin, se oli sitten semmonen viikko. Mulla ei ole tähän enää mitään lisättävää, joten pidetäänkö tää tämmösenä tosi lyhyenä ja ytimekkäänä? Hyvä, että se käy teille, koska mä aion kirjottaa toisenkin merkinnän tähän perään.

On asioita, joita ei vaan voi yhdistää, ja nää on nyt vähän semmosia.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)