29. helmikuuta 2020

MON: Kuukausi paketissa!


Eikö nyt voida puhua jo kokonaisesta kuukaudesta kun kerta on jo 4 viikkoa menty? Ja ensimmäinen päivä alotettiin ja nyt on viimeinen. Eli tässä on nyt kuukausi oltu jonkinlaisilla dieeteillä, huh.

Okei, pätkäpaasto ei ole tuntunut dieetiltä, joten eikai sitä voida niin kutsua.. Pätkäpaasto taitaa olla mun uusi elämäntapa, koska se ei oo vaikeeta ja se tuottaa tuloksia.


Edellinen viikko oli kyllä mielenkiintoinen tapaus. Luetellaampa ihan alkuun kaikki numerot pois alta, jotta voidaan jatkaa fiksummin. La-su +1,2 kg, su-ma -0,8 kg, ma-ti -0,6 kg, ti-ke -0,4 kg, ke-to +0,1 kg, to-pe +0,5 kg ja pe-la -0,7 kg.

Kuten kirjotin vissiin viime merkinnässä, että ei toi la-su-välillä tullut 1,2 kiloa tullut jäädäkseen, se oli kai vaan jonkinlaista turvotusta, mene ja tiedä. Se lähti kahessa päivässä pois, joka nyt taas tietenkin hidasti koko projektia, mutta se nyt oli tiedossa.

Meillä oli Ronin kanssa semmonen remppaviikko, joten meiän ruoatkin oli vähän mitä oli. Aikalailla semmosia mättöpainotteisia, koska sen avulla muka jaksoi paremmin.. No, yleensä hommat meni niin, että ensin remontoitiin ja sitten syötiin lähes puolisen pellillistä ruokaa mieheen. Kostautuihan se sitten pienenä nousuna.

Mutta vaikka sitä painoa taas tuli, niin lähtihän se myös vikkelästi pois. Kaikki noi tommoset painon nousut kyllä tallentuu mun kovalevylle ja jatkossa osaan välttää samanlaisia tilanteita uudestaan, joten virheistä opitaan kyllä. Että parempaa elämää kohti tässä ollaan vahvasti menossa, uskokaa tai älkää.


Ja tässä kohtaa voin todeta, että olen tällä hetkellä 6,7 kiloa kevyempi kun mitä olin tämän projektin alkaessa. Se ei ole iso muutos viime viikkoiseen yhteistulokseen, mutta muutos parempaan silti.

Mua kiinnostais kyllä kovasti yrittää piirtää jonkinlainen kaavio tästä edistyksestä.. Joten kokeillaan. Teillehän tässä ei tule mitään taukoa, mutta minä alan nyt piirtämään ja lisään kuvan tähän kun se on valmis. En tiedä miksi tämän selostan tähän, mutta selostampahan kuitenkin..
No ei toi kyllä nyt hirveen tyydyttävä piirustus ole, mutta näyttää nyt kuitenkin 4 viikon kehityksen. Aika turhahan tuo on, mutta saimpahan lisätäytettä tähän merkintään.

Tosin, siitä huomaa nopeesti, että 4 kertaa on otettu vähän takasin, mutta sitten se on kunnialla hävitettykin. Mä jatkan tota kaavioo seuraavan kerran kuukauden päästä, ja ehkä se sitten pääsee taas paremmin oikeuksiinsa.. Tai sitten ei koskaan.


No, hmm.. Paasto on siis pääosin mennyt hyvin. Mä osaan odottaa ruoka-aikaa, vaikka välillä (onneksi hyvin harvoin) mulla on nälkä jo kauan ennen ruoka-aikaa. Sit mä oon osannut jakaa ruokailut hieman vaihtelevasti; joskus syön jotain pientä jo 2 tunnin jälkeen ensimmäisestä ruoasta, mutta yleensä maltan odottaa sen 3 tuntia. Tossa remppaviikolla mulla kävi parina päivänä, oletettavasti just noi huonot tulokset, että söin ensimmäisen ruoan ja sen jälkeen seuraava ruoka vasta illalla, joka oli sitten hevosen annos. Eli tosi huonosti rytmitettyä ruokailua, joka varmasti on syy huonoille tuloksille sen ohella, että söin viimesenä ruokana sitten liian runsaasti.

Se oli vaan jotenkin kiireinen viikko. Piti saada keittiön seinäremppa valmiiksi ennen kun Eira palasi Egyptistä. Saatiinkin, josta olen kovasti ylpeä. Eira ei ehkä ollut ihan niin innoissaan kun olin päässäni kuvitellut, mutta tykkäsi yllätyksestä.

Ei pitäis kyllä koskaan laittaa kiireisyyden piikkiin.. Ainahan nyt olisi voinut jonkun pienen hedelmän tms. syödä jossain välissä.. Oon vaan aika huono hedelmien kanssa, joten pitäisi varmaan opetella. Ehkä sekin tapahtuu tässä joskus. Ainakin se olisi ihan kiva lisäys.


Ja, ja.. No eipä mulla tässä muuta. Kaikki oleellinen kirjotettu jo, joten eiköhän vaan laiteta tämäkin viikko, ja tavallaan siis tämä kuukausikin pakettiin. Ja ei muuta kun kohti vieläkin parempia tuloksia!

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)