9. helmikuuta 2020

MON: Nyt kävi näin

Tuota, tuota.. Mä koen, että mun mielenterveys on paljon tärkeämpi asia kun tämä Nutrilett-kuuri, joten kyllä; epäonnistuin.

Tänään aamulla kun heräsin, niin mun ei tehnyt tippaakaan mieli nousta sängystä. Ajattelin vaan, että "enää noin viikko..", mutta en saanut kerättyä itteäni silti. Jossain kohtaa mä kuitenkin pääsin ylös, punnitsin itseni ja ajattelin, että "no, tää tulos motivoi! Kai.."

Aamupala, taas pussillinen jauhoa.. Vitamiinijuoma ja kahvi vielä tuntui hyviltä vaihtoehdoilta, mutta toi jauho ei yhtään. Söin/join sen silti sen isompia mukisematta. Sit avasin television ja löysin Netflixistä uuden mielenkiintoisen sarjan (Locke & Key), jota aloin siinä sitten katsomaan. Mun seuraava ruoka-aika tulikin, mutta mä en halunnut nousta sohvalta ja mennä tekemään jauho-vesi-seosta, vaan venytin nälkää pelkällä vedellä.

Jossain kohtaa nälkä oli suhteellisen sietämätön, joten menin keittiöön ja tein uuden jauhoaterian itselleni ja söin sen taas, mutta hyvin pienellä ruokahalulla. Palasin sohvalle tuijottelemaan Netflixia ja mietin vaan, että en todellakaan halua luovuttaa tän kuurin kanssa.


Myöhemmin Eira pisti viestiä, että lähetään kauppaan heti kun se pääsee töistä. Oli siis tarkoitus mennä ostamaan uusia Nutrilett-jauheita, koska mun edelliset paketit alkoi olla lopussa.

Automatkalla mä pohdin ääneen, että en ole varma haluunko enää jatkaa.. Mentiin kuitenkin Tokmannille, josta oli tarkoitus ostaa uudet Nutrilett-tuotteet. Nutrilett-tuotteet ei vaan lähtenyt mukaan, koska mä luovutin.

Mulle tuli jotenkin tosi paha mieli siitä, että en pysty edes kahden viikon kuuriin.. Tykkään vaan liian paljon oikeesta ruoasta, että en yksinkertasesti olis jaksanut enää päivääkään.


Nyt sitten suunnitelmat muuttuikin siten, että huomenna alkaa 16/8-pätkäpaasto. Sen oli tarkotus alkaa vasta seuraavana lauantaina, mutta nyt kävi näin. Se alkaa huomenna.

Vielä olis siispä treenattavaa itsehillinnässä, mutta mä uskon, että tää pätkäpaasto opettaa sitä myös. Ajattelin, että haluan ruoka-ajan päättyvän kello 21, joten se tarkoittaa, että ensimmäinen ruokailu saa tapahtua aikaisintaan kello 13. Aamukahvin saa juoda mustana ennen kello 13 jos tahtoo, näin olen ymmärtänyt, mutta muuten ihan täysin ilman mitään ylimääräistä. Veden voimalla siispä 16 tuntia päivästä ja 8 tuntia fiksua ruokailua.

Tää ei siis todellakaan tarkoita sitä, että tää projekti loppuisi. Aion jatkaa kalorien tarkkailua ja lisätä ehkä vielä enemmän liikuntaa. Liikunnan lisäys kun on ainut millä voin itelleni korvata tän repsahduksen.


Ja kyllä, tehtiin hampurilaisia parilalla! Mä en ole ikinä nauttinut mistään niin paljon kun siitä. Samaan aikaan toki harmitti, mutta kyllä oli sen verran hyvää ruokaa, että mä olen ihan ok itseni kanssa. 

Eihän tää tosiaan nyt tarkota kun vaan sitä, että lisää liikuntaa ja tarkat ruoka-ajat. Niukkuus häviää, mutta kaikki muu ton aikana opittu jatkuu.

Kiitos, anteeksi ja ei mulla muuta.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)