18. huhtikuuta 2020

MON: 11. viikko

"Työpäivä" pulkassa, ruoka uunissa ja nyt voi syventyä blogin pariin. Taas tekisi mieleni sanoa, että "tänään kirjoitetaan lyhyesti", mutta en viitsi sitä sanoa, koska ei se koskaan pidä paikkaansa.

Mä olen siis aivan uuvuksissa, uskokaa tai älkää. Nukuin huonosti ja sitten on pitänyt olla kello 7 asti liikekannalla.

Mulla on tuolla kokeellinen kinkkukiusaus uunissa, saahan nähdä taas.. Ei siinä siis mikään muu ole erilaista kun se, että se on tehty lähtökohtaisesti täysin itse. Eli ei olla ostettu perunasipulisekoitusta tai muuta.. Tai no, niin, sitä perunasipulisekoitusta ei ole ostettu. Kinkkua en tähän hätään itse kerennyt valmistamaan ja ruokakermakaan ei ole minusta lypsettyä.. Mutta muuten.

Tein ton kinkkukiusauksen sillein kerroksittain. Mandoliinilla pistin perunat, porkkanat ja sipulit ohuiksi siivuiksi ja aloin latomaan niitä vuoronperään vuokaan. Välillä aina kinkkukerros, koska pitäähän nyt kinkkukiusauksessa kinkkuakin olla. Muuten se olisi vain kiusaus.


Vaikka ruoasta olisikin aina hauska kirjoittaa, niin ei jatketa siitä sen enempää tällä kertaa. Jotta saan tämän pidettyä suhteellisen tiiviinä pakettina, niin kirjoitetaan tulokset suoraan. Mulla on niihin tuloksiin liittyvää faktaa, jota en saa unohtaa.

Elikkäs: la-su +0,5 kg, su-ma +1,0 kg, ma-ti -1,6 kg, ti-ke -0,1 kg, ke-to -0,3 kg, to-pe -0,2 kg ja pe-la -0,4 kg.

Kuten huomaatte, että alkuviikko on tosi pahan näköinen.. Siihen liittyy semmoinen juttu, että noi on punnittu vain 10 tunnin paaston jälkeen, koska aamulla piti olla jo "työmaalla", eikä olisi ehtinyt punnitukselle ennen ensimmäistä ruokailua. Oliko toi sekavaa oikeesti vai vaan mun päässä?

Kuitenkin siis heti kun pääsin punnitsemaan itseni tiistaina sen 16 tunnin paaston jälkeen, niin kaikki se ylimääräinen mikä oli muka-tullut lähti pois. Eli sillä paaston pituudella selvästikin on jotain merkitystä.

Tän päivän tuloskin on kyllä punnittu 10 tunnin paaston jälkeen, mutta oli kuitenkin miinusta, että en tiedä mitä se olisi ollut sen 6 lisätunnin jälkeen.. Oma veikkaukseni olisi ehkä jotain -0,6 kg.. Sitä tosin emme saa koskaan tietää.


Ja jos käytetään vähän sitä matikkapäätä, niin voidaan laskea seuraavaksi meidän viikko- ja kokonaistulokset. Se on nimittäin semmonen homma, että menneellä viikolla multa hävisi taas 1,1 kg pois. Ja tämä kun lisätään kokonaistulokseen, saadaan sellainen lukema kuin 13,2 kg.

Ehkä jossain ensimmäisessä MON-merkinnässä mainitsin pudotetun painon voipaketteina, joten voisin kokeilla laskea sen nyt uudestaan. Jos voipaketti on semmonen 500 g, niin niitä mahtuu tämän hetkiseen pudotettuun painoon semmonen 26 kappaletta ja siihen nokare päälle. Se on aika paljon voipaketteja se, eiköstä vain?


Ja enkai mä tätä suotta enää venyttele, koska en keksi mitään ja olen oikeesti tosi sippi. Kohta ruoka pois uunista, tungen sen naamiooni ja sitten vielä maalaamaan yksi kerros maalia rullaluistimiin.. Ja sit voi ottaa rennosti, huh.

Terveisin,
Tekko

p.s. Mun pää haluaisi vaihtaa tän projektin nimeä, koska mä en niinkään enää nälkää tunne.. Ikävää kirjottaa aina, että "minulla on nälkä", vaikka käytännössä näin ei ole. Mutta niin.. Se on vaan tän projektin nimi ja sitä ei sen takia nyt lähdetä muuttelemaan. Vaikka kuinka mieli tekisi..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)