9. tammikuuta 2024

⇝ Sopivia hakijoita oli enemmän..

Sain just tietää, että mua ei valittu siihen koulutukseen. Ja mun päälimmäinen tuntemus on suuren suuri ärsytys. Tää on taas tämä, että en osaa käsitellä pettymyksiä. Ehkä ensimmäistä kertaa ikinä mulle tuli tämmösestä työkkärin päätöksestä semmonen olo, että tekisi mieli laittaa pää puskaan ja lähteä ryyppäämään tämä ärsytys pois (tiedän, ei se mitään edes auttaisi). Mä niin odotin, että toi koulutus vaan alkaisi ja saisin jotain tekemistä, josta voisi olla hyötyä tulevaisuutta varten. Mä olin niin varma, että mä pääsen..

Viimeksi kun työkkäristä soitettiin niin siellä mulle kerrottiin, että hakijoita oli vaan 11. Se kasvatti mulla fiilistä, että no täähän nyt on ihan läpihuutojuttu. Äsken kun sain OmaPostiini ilmoituksen työkkärin kirjeestä, mä lähdin avaamaan sitä sillä mielellä, että se on vaan pelkkä vahvistus mun odotuksiini. Kun siellä sitten lukikin, että hakijoita oli yhtäkkiä ilmestynyt 35 kappaletta ja sopivia hakijoita oli enemmän kun opiskelupaikkoja.. Argh! Mä kiroilin muutaman kerran ihan ääneen, vaikka olenkin yksin kotona. Mua vaan siis niin ärsyttää!

Arki jatkuu siis kuten tähänkin asti.. Töitä haetaan, vaikka hakemuksiini ei edes vastata. Tekisi mieleni naputella tähänkin muutama kirosana, mutta vaikka kuinka kiukuttaakin niin haluan sentään blogini pitää kirosanavapaana vyöhykkeenä.

No.. Himskatti!

Terveisin,
Vesa-Matti

Tämä on yksi tämän vuoden "uudistuksista" blogin suhteen. Mä annan itselleni nyt sen verran siimaa, että lupasin itselleni mahdollisuuden kirjoittaa myös tämmöisiä lyhyitä/nopeita ilmoitusluontoisia blogimerkintöjä jos tilanne vaatii. Nyt tilanne vaati ja tämä oli tosi hyvä sauma esitellä tämä mullistava uutuus! Tälleen mä saan tänne (ehkä) enemmän sisältöä, joka tarkoittaa enemmän muistoja luettavaksi myöhempiin ajankohtiin. Nää kerkeää kirjoittamaan lyhyessäkin ajassa ja näitä ei tarvitse sen enempää miettiä. Spontaanisti vaan kiukutus tai joku muu tunnetila tai sen aiheuttaja kirjoittamaan tänne ja sillä hyvä.

Näitä en sen kummemmin edes koristele. Pidän nämä pelkkänä otsikkona ja tekstinä, koska näissä pointti on nimenomaan vaan saada nämä mahdollisimman nopeasti pihalle.

Tää on jollain tasolla paluu sinne mistä tämä blogi on alunperin lähtenytkin. Jossain vaiheessa tämä vaan muuttui jotenkin.. Virallisemmaksi? Omat kriteerit on matkan varrella niin paljon nousseet, että tämmöset lyhyet merkinnät on tuntuneet turhilta. Nyt taas muistan näiden hohdokkuuden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)