7. maaliskuuta 2012

Kummitusko?

Hei.. Tärisen vähän vieläkin. En välttämättä sen takia, että uskoisin mihinkään kummituksiin täysin vakavissani, mutta sen takia, että säikähdin.

Tässä kämpässä on aikasemminkin tapahtunu vähän kummallisia juttuja, mutta ehkä tää veti pohjat. Makuuhuoneen ja olohuoneen välinen ovi rupes tärisemään ihan älytöntä vauhtia ihan hetki sitten.

No siihen voi yrittää keksiä syitä, mutta en itse ainakaan keksi mitään järkevää. Naapuri hakkasi seinää? Veikkaan, että siinä ois tärissy se seinä, eikä makkarin ovi. Jotain vetoa? Epäilen sitäkin, koska ikkunat ja kaikki on kiinni, eikä lukon läpi tunnu kylmää viimaa. Itselleni ei tule mieleen kun se, että joku olisi tarttunut ovenkahvaan ja ravistanut.

Ne edellisetkin tapaukset on hämmästyttänyt. Laitan muutaman kuvan ihan vaan selventääkseni asiaa:

Eteisen yläkaappi

Makuuhuoneen lukollinen ovi
Eli tuo eteisen yläkaappi on auennut itsestään ainakin 2-3 kertaa. Ensimmäisen kerran se aukesi joskus kun olin vasta muuttanut tänne, enkä ollut itse sitä vielä kertaakaan avannut. Eikä ollut kyllä käynyt sellaisia vieraitakaan, jotka olisi suinpäin rynnistänyt kaappeja avaamaan. Ehkä kyseessä voi olla joku lämpölaajeneminen tai joku viima.. Mutta en käsitä. Tuo haka.. Jokin oli nostanut haan ylös ja avannut kaapin puolilleen auki.

Toisella kertaa ihan sama juttu.. Haka oli nostettu ja kaapinovi puoliksi auki. Kaapin oven takaa tulee kyllä kylmää ilmaa, mutta eikai se ilma osaa nostaa hakaa ylös?

Seuraava seikka mikä mut säikäytti oli toi makuuhuoneen lukollinen kaappi. Siinä oli avain sillon kyllä. Kävin hetkeä aikaisemmin makuuhuoneessa vissiin ettimässä vaatteita (jotka ei sijaitse tossa lukollisessa kaapissa, joten ei tarvinnu siihen koskea), mutta kun tulin huoneeseen uudestaan hetken päästä niin tuo lukollinen kaappi oli auennut. Joku oli vääntänyt avaimen ympäri ja kaappi oli auennut. Mutta kuka? Tai mikä?

En vaan käsitä.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)