22. maaliskuuta 2012

Salkkarit

Moi! Pakko nyt tehdä tämmönen turhanpäivänen Salatut Elämät-merkintä, koska löysin Iltalehden sivuilta mielenkiintoisen tekstin. Mieleen nousi yksi kysymys: Mitä pelleilyä tämä taas on? Linkki tekstiin tässä!
- Tarinoita vatvotaan ja vatvotaan liian pitkään. Nuoret elävät hetkessä, ja katsovat että tosi makeaa, ruvetaan mekin bailaamaan, kuvailee Juntunen.
Suhteellisen naurettava väite. Itsehän olen huomioinut semmosen asian Salattuja Elämiä katsellessani, että nykyään niissä käsitellään aika paljon ajankohtaisia aiheita. Nuorten huumeidenkäyttö nyt oli yksi esimerkki. Mutta aina se aihe siinä vaihtuu. Eihän se Peppikään enään koukussa ole. Taisi mennä Salkkarit boikottiin liian aikaisin.

Ja jostain syystä mä en edes jaksa uskoa, että kukaan ottaa jostain Salkkareista mallia. Vai? Onko oikeesti niinkin typeriä ihmisiä? Musta tuntuu, että toi nuorten huumeidenkäyttö on ollu vaa niin hyvin esillä jossain vaiheessa, että Salatut Elämät halus käsitellä sen omalla tavallaan televisiossa. Sama nyt alkoholismin suhteen, kun Seppo käy läpi kyseistä asiaa.

Mä olen jotenkin huomannut, että Salkkarit on loppupeleissä aika opettava saippuasarja. Eikä niinkään negatiivisessa mielessä - päinvastoin. Vaikka tosin onhan se hieman epärealistinen, mutta silti käsittelee hyvin ihan arkisiakin asioita.

Joten kukkahattutädit, antakaa nuorten katsoa Salattuja Elämiä jos ne tahtoo. Turhaa tommonen boikotointi. Teette itsestänne pellejä.

Olipas avautuminen.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)