27. maaliskuuta 2012

Vainoharhainenko?

Tänään kun Eira pääsi töistä ja tuli tänne päin, se soitti mulle tossa ylemmän parvekkeen kohdalla, että tule tupakalle. No minäpä etin tavarat kasaan, laitoin kengät jalkaan ja marssin parvekkeelle.

No Eira sit kerto, että talon edessä on joku auto, josta joku mies ottaa kuvia (siis ei ottanut kuvia siitä autosta, vaan autosta käsin kuvasi taloa, parveketta). Mä menin tietenkin tarkistamaan, ja se ukko osotteli sillä kamerakännykällä yläparvekkeelle, jossa mä siis sillä hetkellä seisoin. Se ajo hitaasti ja räpsi kuvia.

Minä, vainoharhainen veijari, kävin heti kaikki mahdolliset leffajuonet läpi mitä tiesin ja aloin miettimään kaikkia mahdollisia syitä siihen, että miksi se herra kuvailee meitä. Siis oletin sen kuvailevan meitä - joka olikin siis ilmeisesti vain omaa kuvitelmaani.

Mulla pyöri mielessä, että se nyt ottaa meistä kuvia, että saa lopullisen juonensa onnistumaan. Se joko vie mukanaan jommankumman meistä, tai sit se tulee jonkun aseen kanssa samaan aikaan seuraavana päivänä ja alkaa ammuskelemaan. Se vaani meitä ihan selvästi. Se oli kuin jokin peto.

Tosiasiassa kaikki mun villeimmät mielikuvituksen tuotteet ONNEKSI kaatui kun sain tietää, että herra olikin ottamassa kuvia tulevan parvekeremontin takia.

Tosissaan ajatellen, mä olen kyllä koko pienen ikäni pelännyt suhteellisen helposti kaikkea. Ja nyt se taas jostain syystä tuli esille. Korvia kuumotti ja villit ajatukset pyöri päässä. Ihan sairasta, että joku parvekkeen kuvaaja saa mun ajatukset noin sekasin.

Terveisin,
Syyttä säikähtänyt Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)