13. heinäkuuta 2012

160!

Hei! Luin tässä näitä mun vanhoja blogimerkintöjä.. Olin joskus niin innoissani kun sain kirjoitettua 60. merkintäni. Siitä on nyt kulunut jo runsaasti aikaa ja tässä aletaan olemaan jo 100 merkintää rikkaampia. Tuo 60 viestin rajapyykki tuli siis täyteen 26. marraskuuta 2010. Ja tämä 160. merkintä tulee siis perjantaina 13. heinäkuuta 2012. Minkähän takia mä en tee tätä kaikkein loogisimmalla tavalla, ja intoile esimerkiksi silloin kun on tullut 50 merkintää, 100 merkintää tai 150 merkintää? Seuraava intoilu tulee kaiketi siis parin vuoden päästä kun merkintöjä on 260? No sen näkee sitten.

Toisaalta aika mielenkiintosta, että vaikka olen kirottanut jo muutaman vuoden ajan tännekkin blogiin, niin kommentteja en ole oikein koskaan saanut. Miksi? Mitä minä teen väärin? Galleriassa aikoinaan melkein kaikkiin blogimerkintöihini kommentoitiin edes jotain.. Okei, ehkä tämä on niin paljon erilaisempi kun Galleria, mutta kuitenkin.. Saa tätäkin kommentoida! Koko tämän blogin historian aikana blogiini on kommentoitu 110 kertaa. Ja veikkaanpa, että suurin osa noistakin kommenteista on minun omia vastauksiani ihmisille - niille muutamalle, jotka tätä jaksaa lukea ja kommentoida.

Mä oon huomannut, että aina marisen näiden kommenttien perään.. Mutta eikö kukaan ymmärrä ahdinkoani? Kommentit motivoisi kirjoittamaan useammin, ja kommenteilla voitte vaikuttaa jollain tapaa siihen, mitä jatkossa kiroitan. En nyt täysin rupeaisi koskaan pomppimaan kommentoijien pillin mukaan, mutta jonkinlaista muutosta voisi tehdä, mahdollisesti parempaan suuntaan.

Toisaalta oon kyllä joskus sanonu, että kirjottelen vaan omaksi huvikseni.. No ehkä se ennen oli näin, mutta nyt se tuntuu jotenkin turhauttavalta. En mä näitä merkintöjä jakaisi Facebookissa kavereilleni jos omaksi huvikseni kirjottelisin. Tottakai sitä ihminen kaipaa kommentointia ja mielipiteitä. Mielipiteitä nyt lähinnä. Lukijoiden näkökantoja, mutta ei elämänohjeita. Niistä suutun, mur.

Mutta tässä oli tämä 160. merkinnän juhlamerkintä. Öö, fiksun kuuloista. Tää oli taas tätä marinaa ja sen takia en tätä vaivaudu jakamaan edes Facebookkiin. Jos joku tämän joskus bongaa, niin KOMMENTTI SAATANA.

Terveisin,
Tekko


p.s. Jos jostain puuttuu J-kirjaimia, niin se on tietokoneen vika. Tää läppäri temppuilee ton J-kirjaimen kanssa ja antaa sen hyvin harvoin ekalla painalluksella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)