15. heinäkuuta 2012

Mökkireissu 13.-15.7.2012

Hei! Ajattelin nyt taas kirjotella, koska oltiin tässä viikonloppuna mökillä ja siellä oli ihan suhteellisen hauskaa. Lepposta oleskelua kaukana kaupungista. Alkoholiakin tuli nautittua.. No, ilmeisesti ihan sopivasti, koska en ollu missään vaiheessa kauheen hirveen humalassa.

Maisemakuvaa terassilta. Peltoa ja puita.

Maisemat oli suhteellisen rauhoittavat. Pelkkää peltoa ja metsää. Laituriltakin näkymät oli mainiot ja siellä kävi meitä jatkuvasti morjestamassa sorsaperhe. Sorsatkin sai vattansa täyteen taikinaa, leipää ja pullaa. Ja yöllä kävivät vähän ronkkimassa pusikoihin heitettyjä kaloja.

Sorsaperhe, emo ja 5 lapsukaista. Kuvasta puuttuu 1 ja puoli poikasta.


Kalastelemassakin oltiin, veneen kanssa kuin myös ilman venettä. Laiturilta sain ihan hyvin kalaa, mutta kaikki niin pieniä sinttejä, että ei niillä sitten loppupeleissä tehnyt mitään. Ne jäi ämpäriin ja linnut vei mukanaan. Sunnuntai"aamuna" ämpärissä ei ollut noin 7-9 kalasta jäljellä enää yhtään. Viimeinen raato lojui ämpärin vieressä.

Pieni sintti. Tosin se taisi olla isoin minkä sain.. Heh.
Maisemakuvaa veneestä.

Lauantai-sunnuntai välinen yö oli ehkä paras pitkään pitkään aikaan. Istuttiin vaan nuotion ääressä ja naureskeltiin typerille jutuille. Monta kertaa kohennettiin tulta - tai no, Eira kohensi. Monen monta tuntia me siinä saatiin kulumaan ja nukkumaan eksyttiin vasta joskus 4-5 maissa.

Ruokana oli lähinnä kaikki grilliin sopiva ja välillä maisteltiin vähän lettuja. Itte itseasiassa tykästyin pitkästä aikaa grillattuun maissiin. Mm-mm-mmm..

Nyt vaatteet haisee ihan savulle ja ulkovessalta, kaiketi pitää laittaa pesukone pyörimään huomenna tai tässä joku päivä. No, laitetaan tähän tekstin loppuun vielä yksi kuva, kuva itsestäni. Kuva itsestäni, veneessä ja pelastusliivit päällä. Vaikka kuva on huono, niin se oli ainut onnistunut kuva minusta.

Humalaisen näköinen Tekko.

No mutta, tässäpä tämä.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)