24. heinäkuuta 2012

Eniten ärsyttää kaikki

Hei! Ärsyttää alottaa tää blogimerkintä aina sanalla "Hei" tai jollain sen synonyymillä. Ärsyttää muotoilla tätä tekstiä siten, että se ensimmäinen "Hei" on lihavoitu ja kaikki heittomerkkien sisällä oleva teksti kursivoidaan. Tosin se on mun oma tapa, mutta sen takia se onkin ärsyttävää.

Okei, ei mua oikeesti ärsytä hirveesti mikään, mutta välillä on kiva avautua. Oon täs vaan kelannut uutta aihetta blogiini.. Ainut mitä keksin, oli "ärsyttää"-merkintä. Eli muutamia asioita, mitkä mua tällä hetkellä ärsyttää.

Mä tiedän, että nää "ärsyttää"-blogimerkit on mulla aina yleensä ollut kuulema jotenkin ristiriitaisia, mutta jos nyt vaikka saataisiin aikaan jotain parempaa - pah, tuskin. Yks asia, mikä mua on ärsyttänyt jo pitkään, on suomalainen julkisuuden henkilö. Ei, se ei tällä kertaa ole Johanna Tukiainen, vaikka sekin on ärsyttävä. Kyseinen henkilö on...

Petri Nygård

Siis oikeesti? Miten ihminen voi menestyä muka niin hyvin jauhamalla samat asiat jokaisessa biisissään uudestaan ja uudestaan? Mua rupes yhessä vaiheessa toden teolla ärsyttämään se, että jokaisissa bileissä mitä missään ikinä pidettiin, tuli jossain vaiheessa hetki, kun joku laitto Petri Nygårdia soimaan. Se soi jatkuvasti.

Ne biisit ei edes ole hyviä. Ei tosiaan. Voin hyvin kuvitella, että jos Nygård lukis tän pätkän, niin se olis sitä mieltä, että joku on menny sen trollailuun. Sen musiikin tarkotus on olla ärsyttävää paskaa. Se ei tee musiikkia tosissaan, vaan se nimenomaan haluaa ärsyttää ihmisiä. Nyt se on jotenkin onnistunut ärsyttämään mut, vaikka joskus jopa pidin jostain Nygårdin biiseistä.

Tosin olen varmaan jossain joskus kirjottanut, että en osaa samaistua mainstreamiin (valtavirtaan). En osaa kuunnella musiikkia, jota kaikki kuuntelee. Tai osaan kuunnella, mutta en osaa tykätä.

Noi kolme levyä, mitkä se on ton paluunsa jälkeen tehnyt.. Onko siellä kuinka paljon erilaisia biisejä? Kaikki  biisit käsittelee jotenkin alkoholia, alkoholin juomista, naisia, naisten sukupuolielimiä.. Öö, siinähän ne tais olla. Ja voi sitä kiroilun määrää, on se nii siistii. Tyyppi on melkein 40 v, mutta sanotukset on kun kapinoivan teinin suusta - missä vika?

Eilen kuuntelin radioo, NRJ:tä. Nygård oli siellä vieraana ja voi että ois tehny mieli sammuttaa radio. Mutta kasvattaakseni ärtymystäni, kuuntelin saatana - kun mainitsen sanan "saatana" blogissani, niin olenko astetta kovempi jätkä? Mutta siis, se jätkähän ei osannu radiossakaan sanoa mitään järkevää. "Ai että! Kaikkee pitää olla." Argh! Apina!

Ja tommonen jää Suomen historiaan.. Siitä kerrotaan sitten lapsenlapsille.. Huh huh. Onhan se sinänsä siis saavuttanut jotain, mikä on sinänsä arvostettavaa, mutta ois saanu jäädä saavuttamattakin.

Ja sitten se, että Klamydia on jostain syystä tehnyt yhteistyötä Nygårdin kanssa jo pitkään.. Miksi? No onhan Klamydian jotkut sanotukset jossain määrin verrattavissa Nygårdin tuotantoon, mutta ei.. Klamydia tekee toisinaan sitä samaa, mutta se tekee sen paremmin, huomattavasti paremmin. Lopettakaa se yhteistyö! Lopettakaa! Tekko salaa toivoo, että blogia lukisi joku julkisuuden henkilö.


Mut okei, hmm. Sanoin aikasemmin, että "Eli muutamia asioita, mitkä mua tällä hetkellä ärsyttää", mutta olen nyt sitä mieltä, että tämä Nygård-ärsytys saa olla tämän merkinnän ainoa. Katellaan sit taas ku oikein ärsyttää jokin asia.

Terveisin,
Tekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)